آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۲

هشدار وزارت بهداشت درمورد خرید دام زنده در عید قربان

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به نزدیک شدن به عید سعید قربان و به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان توصیه کرد: از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری شود.

هشدار وزارت بهداشت درمورد خرید دام زنده در عید قربان
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به نزدیک شدن به عید سعید قربان و به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان توصیه کرد: از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری شود.

وی با اشاره به اینکه ذبح دام را صرفا در کشتارگاه‌ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند، افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر اینکه مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.

گویا در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۸ ۰۱:۲۵

ادم‌ بی فرهنگ رو اگر اموزش دادی و گوش نکرد باید رها کنی به حال خودش تا گرفتار بشه . به جهنم که مرد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۰۸ ۰۰:۰۰

کاهش گوسفندان منجر به گرانی گوشت خواهد شد. پس بیخود قربانی نکنید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.