آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
0بازدید
۲

تلاش‌ها در اتحادیه‌عرب برای حمایت ازخیانت عادی‌سازی

منابع دیپلماتیک اعلام کردند کشورهای عربی مانع از این شدند که فلسطین محکوم کردن اقدام عادی سازی اسرائیلی-اماراتی را در اتحادیه عرب مورد بحث قرار دهد.

تلاش‌ها در اتحادیه‌عرب برای حمایت ازخیانت عادی‌سازی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، منابع دیپلماتیک از تلاشها در اتحادیه عرب برای متقاعد کردن فلسطینیها به معامله قرن ترامپ خبر دادند.

این منابع افزودند کشورهای عربی مانع از این شدند که فلسطین محکوم کردن اقدام عادی سازی اسرائیلی-اماراتی را مورد بحث قرار دهد. برخی کشورها با تهدید فلسطینیها از طریق اعمال نفوذ خود و حمایت کشورهای ثروتمند فشار وارد می کنند. این منابع اضافه کردند در اتحادیه عرب نبرد سختی پشت پرده در جریان است.

فلسطین وارد نبردی بر ضد تلاشها به منظور ساکت کردن فلسطینیها و منع آنها از رد عادی سازی شده است.

این منابع افزودند: درخواست فلسطین برای نشست فوق العاده اتحادیه عرب به منظور اعلام رد عادی سازی امارات (با اسرائیل) به علت اعتراض بحرین رد شد. فلسطین قرار دادن بندی را در خصوص رد عادی سازی در حاشیه نشست عادی اتحادیه عرب که قرار است نهم این ماه برگزار شود خواستار شده است اما بحرین این درخواست فلسطین را رد کرد.

به گفته این منابع، بحرین، فلسطین را تهدید کرده است بندی را برای حمایت از عادی سازی و تشویق معامله قرن ارائه خواهد کرد. برخی کشورهای عربی برای تاثیر بر تصمیم گیری فلسطینیها و ملحق کردن آنها به معامله قرن تلاش می کنند. هدف از این تلاشها، فتح بابی برای اسرائیل به منظور جولان دادن در پایتختهای عربی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یک جنگجو۱۳۹۹/۰۶/۱۳ ۱۰:۰۸

بی عرضه ترین اتحادیه در دنیا همین اتحادیه عرب هاست

هیچ وقت تصمصم بدرد بخوری نگرفتن

ایران دوست۱۳۹۹/۰۶/۱۳ ۰۹:۴۶

حقیقت اینجاست که شیخ نشیهای خلیج فارس اگر هم بخواهند از خوداختیاری ندارند و تمامی اوامر غرب راناچارند بدون چون و چرا گردن نهند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.