مغرب برقراری پرواز مستقیم با رژیم صهیونیستی را رد کرد
یک منبع دیپلماتیک مغربی ادعای رسانه های صهیونیست درباره برقراری پروازهای مستقیم بین دو طرف را رد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از هسپرس، یک منبع دیپلماتیک مغربی شنبه شب به خبر رسانه های صهیونیست مبنی بر توافق رباط و تل آویو برای برقراری پروازهای مستقیم واکنش نشان داد.
بر اساس این گزارش، منبع دیپلماتیک مذکور خبر رسانه های صهیونیست در این خصوص را رد کرد و گفت: اخبار رسانه ها درباره برقراری پروازهای مسقیم بین مغرب و اسرائیل صحت نداشته و هیچ توافقی در این زمینه وجود ندارد.
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست پیش از این نوشته بود که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بزودی توافق بین مغرب و رژیم صهیونیستی برای برقراری پروازهای مستقیم بین دو طرف را اعلام خواهد کرد.
این درحالی است که ترامپ جمعه شب گذشته تصمیم رژیم بحرین و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط بین دو طرف را اعلام کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.