آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
5بازدید
۶

کشف عتیقه‌های دوره قاجار در گیلان

فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۳۹ قطعه اشیاء عتیقه متعلق به دوره قاجار در شهرستان سیاهکل خبر داد.

کشف عتیقه‌های دوره قاجار در گیلان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار عزیزاله ملکی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری آثار باستانی توسط شخصی در یکی از روستاهای بخش دیلمان شهرستان سیاهکل، بلافاصله بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کرده و محل نگهداری اشیای عتیقه را شناسایی کردند.

وی تصریح کرد: ماموران پلیس آگاهی با هماهنگی قضائی به منزل متهم اعزام و در بازرسی این مکان، اشیاء عتیقه از جمله یک عدد کاسه، یک عدد جام شیشه‌ای، یک خنجر فلزی، یک گردن آویز طلایی، ۴ عدد انگشتر، یک عدد تسبیح، ۲۰ عدد سکه، یک قوطی فلزی و ۹ قاشق غذاخوری را کشف کردند.

سردار ملکی به دستگیری و معرفی متهم ۵۱ ساله این پرونده به مرجع قضائی اشاره کرد و گفت: طبق نظر کارشناسان میراث فرهنگی، قدمت اشیاء عتیقه کشف شده مربوط به دوره قاجار است.

فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان با بیان اینکه آثار تاریخی و باستانی هر کشوری نشان دهنده فرهنگ و تمدن آن کشور است از شهروندان خواست، در صورت شناسایی افراد سودجو و قاچاقچیان عتیقه، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۱۰:۴۹

خیلی از این اشیاء دوره قاجار ممکن است در خانه ما ایرانیان باشد. مثلا کاسه و کوزه مربوط به چند نسل قبل که از اجداد به یادگار مانده است، آیا همه را باید دستگیر کرد؟

صمصام۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۰۹:۲۰

دوره قاجار عتیقه محسوب نمی شود. قبل از قاجار عتیقه محسوب می شود. چرا کسی به این نکته توجه نمی کند؟؟؟

علی۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۱۰:۴۲

بله درسته
اصلاً ورود به اون خونه غیر قانونی هست. شما حتی میتونید قرآن یا کتاب خطی چند صد ساله داشته باشید. کلا اشیا رو خاکی تا زمان قاجار و بعضاً صفوی از نظر نگهداری و حتی فروش مشکلی ندارن. اینرو رییس اموال میراث فرهنگی اعلام کرد. بعضی از مردم از قانون اطلاعی ندارند. البته سکه حکمش فرق می‌کنه ولی قاجاری غیر قانونی نیست. باید اینها رو به پلیس و مردم گفت

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۰۹:۰۷

غاذت میراث فرهنگی ایران تمامی ندارد. چرا یک بازار حراج داخلی برای این نمونه از کالاها ایجاد نمیشود.

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۰۸:۱۹

اقا پلیس کاردرست، تونستی یه نیم نگاهی به مختلسین مملکت نیز بنداز...

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۱۱:۲۱

راست گفتي اين چيزا كه همين الان تو عتيقه فروشي ها هست و بدون هيچ مشكلي خريد فروش ميشه خاله منم كلي از اين چيزا از زمام مادر بزرگش توي خونش داره پس قاچاقچي عتيقه محسوب ميشه زمان قاجار مگه چند سال گذشته اقا بي خيال

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.