آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۱۷

درخواست رئیس جمهور ارمنستان از کشورهای عربی

رئیس جمهوری ارمنستان خواستار ورود برخی رهبران عرب به مسئله قره‌باغ و استفاده از نفوذ بین‌المللی‌شان برای توقف درگیری در این منطقه شد.

درخواست رئیس جمهور ارمنستان از کشورهای عربی

 

به گزارش تابناک، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، به دنبال اوج گیری درگیری‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان "آرمن سرکیسیان"، رئیس جمهوری ارمنستان از شماری از رهبران کشورهای عربی خواست که به مسئله قره‌باغ ورود کرده و از نفوذ بین‌المللی‌شان برای توقف منازعه در این منطقه استفاده کنند.

سرکیسیان در پیامی به عبدالفتاح سیسی، همتای مصری خود بر مخالفت با راه حل نظامی برای مسئله قره‌باغ و ضرورت حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلاف بر سر این منطقه تأکید کرد.

وی از سیسی خواست که از "ارتباطات و شهرتش" برای توقف هرچه سریع‌تر ریخته شدن خون انسان‌های بی‌گناه استفاده کند.

سرکیسیان در پیامی دیگر به عبدالله دوم، پادشاه اردن نوشت: برایم درآور است که به شما بگویم آذربایجان حمله جدیدی به جمهوری قره‌باغ انجام داده و غیر نظامیان هدف این حمله قرار گرفته‌اند و ده‌ها غیر نظامی و نظامی در پی این حملات کشته و مجروح شده‌اند.

رئیس جمهوری ارمنستان در ادامه گفت: آذربایجان طی چند ماه گذشته چندین بار اعلام کرد که درصدد حل و فصل درگیری نظامی قره‌باغ است.

وی همچنین از پادشاه اردن خواست که از ارتباطات بین‌المللی‌اش برای جلوگیری از خون و خونریزی در منطقه قره‌باغ استفاده کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۲ ۱۹:۳۳

تابناک. چه عجب ایندفعه کلمنت های حق رو منتشر می کنی؟

feri۱۳۹۹/۰۷/۱۲ ۱۷:۱۹

هر دوکشور ارمنستان آذربایجان متعلق به ایران بوده اند که روسیه تزاری در زمان فتحعلی شاه با حمله به ایران و با استفاده از ضعف دولت مرکزی آنها را از ایران تجزیه کرده و مال خود کرد . حالا با توجه به استقلال از شوروی سابق و روسیه فعلی بهتر است جایگاه خود را بدانند. ارمنستان و آذربایجان مساحتشان جمعا به اندازه یک استان کوچک ایران هم نیست . الهام در آذربایجان با آویزان شدن به انگلیس و اسرائیل و ارمنستان نیز با بازگشایی سفارت در اسرائیل مانند گرجستان در کوچ یهودیان اسرائیلی به علت سرمایه دار بودنشان رقابت میکنند. اسرائیلیها در کشور فقیرگرجستان با حمایت انگلیس و امریکا و فرانسه مشغول خریدن املاک هستند و بزودی با توجه به ضعیف بودن این دو کشور همین کار را با آذربایجان و ارمنستان خواهند کرد. مثلی در فارسی هست که میگه سلام گرگ بی طمع نیست. متاسفانه دولتهای این به اصطلاح کشورها بخاطر فقر شدید به فروش املاک به یهودیان برای کسب ثروت اقدام نموده اند همان روشی که یهودیهای فعلی در فلسطین با فلسطینهای فقیر و سران مرتجع کردند با اینها نیز خواهند کرد. ابتدا سرزمینهایشان را می خرند سپس با زور امریکا و اسرائیل از کشورشان رانده میشوند تا پایگاه مناسبی برای امریکا زیر گوش روسیه و ایران شوند. یهودیان و نژاد انگلوساکسون صبر زیادی دارند و در کشورگشایی سرآمد روزگارند. نیوزلند - کانادا - استرالیا و امریکای مرکزی و لاتین و بسیاری مناطق دیگر با همین روش در سلطه ملکه انگلیس و امپریالیزم امریکا درآمده اند.

تورانیان انیران۱۳۹۹/۰۷/۱۰ ۰۸:۰۹

به غلط کردن افتادی! علی اف باید مناطق مسکونی ارمنستان رو بمباران کنه مثل شما بی شرف ها که داره انسانیت به خرج میده و نباید این کار رو بکنه ....

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۰ ۰۸:۰۳

حدود 30 سال پیش ارمنستان با حمله نظامی به آذربایجان قره باغ را از خاک آذربایجان جدا کرد و چقدر مردم غیر نظامی را کشت.
الان یادش رفته اون جنایتها

قره باغ۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۸:۱۷

عرضه نداری برو به درک
غاصب و جنایتکار

قره باغ پاره تن آذربایجان هست

محمد۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۲۲

واقعا چه رویی داره ،20درصد از خاک رسمی یک کشور رو اشغال کرده ،حالا از مجامع بین المللی درخواست غیرقانونی داره ،باید بگو موسیو اگه قرارباشه هر قومی براساس نژاد یا دین در هرکشوری بخواد مستقل بشه که کل کشورهای دنیا باید تجزیه و جنگ بشه،واقعا افکارنژادی دینی ارامنه خیلی عقب افتاده ست

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۲۱

معلومه که ارمنستان اشغالگر به غلط کردم افتاده

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۱۹

آذربایجان خوب درسی به ارمنی داد اون موقع مردم آذربایجان و در قره باغ قتل و عام میکردی جوامع بین اللملی کجا بود حالا بیوفتی از این و اون گدایی کنی اگه کشورهای دیگه کار نداشته باشن آذربایجان تنهایی کل ارمنستان هم می گیره

ایرانی۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۱۵

ارمنستان اشغالگر خاک اسلام شیعه است و باید به آن پایان بده

تبریزی۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۱۵

قره باغ همچنین که از اسمش پیداست خاک آذربایجان هست. هم ارامنه و هم کل جهان میدانند که این خاک متعلق به آدذربایجان هست، اما دست های پنهان این عروسک خیمه شب بازی (ارمنستان) را تکان می دهند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۱۳

این اینا اگر ادم بودن که منیسک و سازمان ملل چندین بار قطعنامه داد اما ارمنیان خونخوار از اجراى ان سر باز زدن

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۷:۰۸

چرا ایشان برای جلوگیری از خونریزی از اشغال گری دست بر نمیداره و نیروهای نظامی و تروریستیش رو از آذربایجان به کشور خودش بر نمی گردونه؟

امیرعلی۱۳۹۹/۰۷/۱۰ ۰۸:۳۵

دمت گرم داداش

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۶:۴۷

تجاوز را با مشت اهنین اذر بایجان باید جواب بدهد که می دهد ،شما تو قره باغ که مال اذربایجانه چه غلطی میکنید 30 ساله اشغال کردید ،فاشیست های جنایتکار وخیانت کار

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۶:۴۱

ایران رسما اعلام کرد که حاضر به میانجیگری هستش ولی به کشورهای عربی درخواست میانجیگری میدن ؛؛ جایگاه ایران در بین الملل مشخص شد

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۰ ۰۸:۰۴

ایران هم نگاه میکنه ببینه کدومشون به اسرائیل گرایش ندارد به اون کمک میکنه . این هم منطق ایرانه

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۶:۳۹

ببین از چه کسانی امید کمک داره اینها سرزمین خودشونو اسرائیل گرفت نتونستن دم برتیاوردن رفتن الان پاچه خواری اسرائیل رو می کنن بیان برا شما کمک کنن؟ مخصوصا وجه بین المللی السیسی که با کودتا اومد شد رئیس جمهور

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.