آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
2بازدید
۰

معترضان قرقیز خواستار برکناری رئیس جمهور شدند

پس از اعتراضات نسبت به نتایج انتخابات پارلمانی در قرقیزستان، معترضان خواهان برکناری رئیس جمهور و اصلاح قانون انتخابات شدند.

معترضان قرقیز خواستار برکناری رئیس جمهور شدند
به گزارش تابناک به نقل از فارس در بیشکک، پس از اعتراضات نسبت به نتایج انتخابات پارلمانی، معترضان خواهان برکناری رئیس جمهور فعلی و دیگر مقامات و همچنین اصلاحات در قانون انتخاباتی را مطرح کرده‌اند.

در گام نخست از نمایندگان پارلمانی سابق درخواست کردند تا آخرین جلسه پارلمان را تشکیل دهند و در مورد انتخاب رئیس جمهور جدید، کمیسیون مرکزی انتخابات و انتصاب دادستان کل تصمیم‌گیری کند.

همچنین آنان خواستار برکناری «سورانبای جین بک اف» رئیس جمهور قرقیزستان و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری شدند.

تظاهرکنندگان نسبت به قانون انتخاباتی مبنی بر کسب حداقل ۷ درصد از آراء اعتراض داشتند و خواهان اصلاح قانون اساسی شدند. آنان کسب حداقل ۴ درصد از آراء در انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری برای هر نامزد را مطرح کرده‌اند.

شایان ذکر است که حامیان «صابر جباراف» با رهبری وی، در مقابل ساختمان دولت تجمع کردند. پیش از این در میدان «آلا تو» طرفداران جباراف، خواستار انتصاب وی به عنوان نخست وزیر شدند.

گفتنی است که «کوباتبک بورون اف» نخست وزیر کشور مخفی شده است و هیچ اطلاعاتی در مورد محل حضور وی وجود ندارد.

در حال حاضر دفتر «سابیرژان عبدیکاریم اف» وزیر بهداشت قرقیزستان از سوی «ژارکینبک کسیمبکوف» رئیس سابق آمبولانس پایتخت تصاحب شد.

همچنین «عزیز سوراکمات اف» شهردار بیشکک نیز استعفا داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.