رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

هشدار پلیس درباره اخاذی در پوشش جریمه نقدی کرونا

سرپرست پلیس پیشگیری تهران بزرگ نسبت به سو استفاده و اخاذی از مردم در پوشش جریمه ماسک، کرونا و ... هشدار داد.
کد خبر: ۱۰۰۸۹۰۵
|
۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹ 14 October 2020
|
5052 بازدید
|
۱
                              هشدار پلیس درباره اخاذی در پوشش جریمه نقدی کرونا

به گزارش «تابناک»، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: در روزهای اخیر با تشدید نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و الزام استفاده از ماسک در میان شهروندان، برخی نگرانی‌ها در مورد جریمه شدن شهروندان مطرح شده است.

وی با بیان اینکه بنا برگفته رییس پلیس پایتخت در مورد استفاده از ماسک رویکرد اولیه ارشادی خواهد بود، گفت: شهروندان نیز توجه داشته باشند که اولا حتما در فضای عمومی ماسک بزنند و ثانیا اگر افراد در پوشش مامور جریمه یا بازرس به آنان مراجعه کرده و قصد داشتند با دستگاه سیار کارتخوان، به شکل نقدی و ... آنان را جریمه کنند، به هیچ عنوان فریب آنان را نخوردند و موضوع را به پلیس گزارش دهند.

کوشا خودرو بین متن خبر

سرپرست پلیس پیشگیری تهران بزرگ با تاکید بر اینکه هیچگونه اخذ جریمه نقدی در محل از صنوف یا شهروندان وجود ندارد، گفت: تاکنون گزارشی از چنین اقداماتی به پلیس گزارش نشده است، اما لازم است که شهروندان جوانب احتیاط را رعایت کرده و در برابر اخاذی به چنین شیوه‌هایی هوشیار باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
لقمه را فقط می پیچانید و مسئله را بغرنج میکنید ؛ لطفا بگوئید روش پلیس برای جریمه چگونه خواهد بود؟؟؟؟؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟