آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۳

نهمين طرح ترور اردوغان در تركيه ناكام ماند

مأموران امنيتي تركيه موفق شدند تا عده‌اي از افراد يك حزب ممنوعه در تركيه را به اتهام نهمين تلاش ناكام براي ترور نخست‌وزير اين كشور بازداشت كنند.

به گزارش فارس، روزنامه ترك زبان آكشام نوشت كه بعد از ناكام گذاشتن هشت طرح براي ترور "رجب طيب اردوغان " در تركيه نيروهاي امنيتي اين كشور موفق شدند تا تلاش جديدي براي اين موضوع را ناكام بگذارند.

بر اساس اين گزارش اين افراد قصد داشتند تا اردوغان را در جريان تبليغات مردمي وي در استان‌هاي مختلف اين كشور براي آمادگي براي همه‌پرسي اصلاح قانون اساسي تركيه در 12 سپتامبر آينده ترور كنند.

بر اساس اين گزارش نيروهاي امنيتي تركيه ديروز اين افراد را كه وابسته به حزب چپ‌گراي جبهه آزاديبخش ملي و انقلابي در تركيه بودند، در مرزهاي اين كشور با بلغارستان در استان اديرنه در شمال غرب كشور در حالي بازداشت كردند كه براي ترور اردوغان برنامه‌ريزي مي‌كردند.

بر اساس اين گزارش بازداشت شدگان براي چندين انفجار تروريستي در شهرهاي آنكارا، استانبول و ازمير در زمان سفر اردوغان به اين شهرها در حمايت از اصلاح قانون اساسي در كشور كه پارلمان اخيرا آن را تصويب كرده و قرار است در 12 سپتامبر آينده به همه‌پرسي گذاشته شود، برنامه‌ريزي كرده بودند.

اين افراد قصد داشتند تا با بمبگذاري تعدادي عروسك اقدام به اين كار كنند، چون اردوغان عادت دارد در اجتماعاتي به اين شكل در ميان كودكان عروسك‌هايي را پخش مي‌كند و با آن‌ها بازي مي‌كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۶ ۱۱:۵۸

پس بهتر نیست سوخت رو نفرستیم ترکیه؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۳/۰۶ ۱۱:۴۲

شک نکنید کار صهیونیست هاست.چون اخیرآ اردوغان مواضع ضد صهیونیستی داشته و این برای صهیونیست ها خیلی گران تمام شده است.مرگ بر اسرائیل

مونا۱۳۸۹/۰۳/۰۶ ۱۱:۳۱

به این نتیجه می رسیم که ایشون بسیار محبوب هستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.