آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

توسط محققان دانشگاه صنعتی سهند انجام می شود

مطالعات پتانسیل یابی مخازن نفت شمال غرب کشور

مطالعات زمین شناسی و پتانسیل یابی مخازن نفت و گاز شمال غرب کشور در قالب طرحی به مدیریت دانشگاه صنعتی سهند تبریز برای شرکت ملی نفت ایران در حال اجراست.

مطالعات پتانسیل یابی مخازن نفت شمال غرب کشور


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پروژه مطالعات اولیه اکتشاف نفت در شمال غرب کشور در هشت مرحله با همکاری مشترک تیمی از دانشگاه های صنعتی سهند و تبریز اجرا می شود.

نتایج اولیه این طرح مطالعاتی و بررسی سنگ مخزن های مناسب واقع در استان های شمال غرب کشور از نتایج مثبت احتمال وجود مخازن نفتی در آذربایجان شرقی حکایت دارد.

دکترفلاحت، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند و مجری این طرح مطالعاتی گفت: به نظر می رسد منطقه بستان آباد، سراب و جنوب میانه پتاسیل لازم برای وجود سنگ مخزن را خواهند داشت.

طبق اعلام روابط عمومی وزارت علوم، وی خاطرنشان کرد: اگر نتایج این طرح مثبت باشد به سمت مطالعات جزئی تر خواهیم رفت که بر این اساس منجر به پیشنهاد محل چاه برای حفاری خواهد شود و مرحله پایانی هم حفر چاه است که انشاءالله منجر به کشف نفت به صورت فیزیکی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.