آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۰

سفارت فرانسه در امارات به اتباعش هشدار داد

سفارت فرانسه در امارات بعد از حمله امروز در جده عربستان از فرانسوی‌های مقیم امارات خواست در مناطق گردشگری و مهاجرنشین جانب احتیاط را رعایت کنند.

سفارت فرانسه در امارات به اتباعش هشدار داد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، سفارت فرانسه در امارات با مقامات اماراتی تماس برقرار کرد تا از میزان آماده باش و تدابیر امنیتی آن‌ها جهت تضمین جان شهروندان فرانسوی در این کشور اطمینان حاصل کند.

وزارت خارجه فرانسه نیز طی امروز اعلام کرد، در حمله به مراسم سالروز پایان جنگ جهانی اول که در یک قبرستان متعلق به غیرمسلمانان برگزار شده بود تعدادی زخمی شدند.

این وزارتخانه از مقامات سعودی خواست نهایت توجه را به این حمله معطوف و عوامل را شناسایی کرده و تحویل مراجع قضایی دهند.

کنسولگری فرانسه در عربستان نیز از افراد مقیم و گردشگران فرانسوی که در عربستان حضور دارند خواست نهایت احتیاط را رعایت کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.