آخرین خبربازداشت یک مدیر در استان فارس به اتهام قاچاق سوخت
2بازدید
۲۳

قطع دست جوان کشتی گیر از سوی اوباش

دو هفته پیش خبر درگیری خونینی در خیابان‌ دماوند به مأموران پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت اعلام شد. به‌ دنبال اعلام این خبر مأموران راهی محل شده و دریافتند بین چند جوان درگیری رخ داده و در این حادثه دست چپ پسر جوانی قطع شده است.

قطع دست جوان کشتی گیر از سوی اوباش

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، وی درباره این ماجرا گفت: با برادرم مقابل خانه دوستمان در خیابان خیابان‌ دماوند ایستاده بودیم. من برای خرید وسیله‌ای از او جدا شدم، در این موقع چند جوان به سراغ برادرم رفتند و گفتند چرا اینجا ایستاده‌ای؟همین موضوع باعث درگیری شد، وقتی من رسیدم وارد درگیری شدم و آنها در حالی که شمشیر داشتند ناگهان با ضربه‌ای باعث قطع شدن دستم شدند. برادرم که این صحنه را دید به آنها التماس می‌کرد که اجازه بدهید دست برادرم را بردارم، اما اجازه نمی‌دادند که دست را برداریم. بعد از اینکه به بیمارستان رفتم دستم را پیوند زدند اما نتیجه نداد.

بدین ترتیب متهم پرونده به‌ نام سعید چند روز بعد دستگیر شد. سعید در مواجهه حضوری با شاکی و برادرش گفت: این دو برادر مرا زده‌اند. من داخل مغازه‌ام بودم سه نفر با قمه ریختند داخل و مرا زدند آن موقع من روی زمین افتاده بودم و آنها داشتند مرا می‌زدند.

برادر پسری که در این ماجرا دستش قطع شده در برابر انکار‌های متهم جوان گفت: شاهدان حادثه ما را دیده‌اند. جلوی در خانه دوستم با شمشیر ما را می‌زد و می‌گفت من جنگی و دعوایی هستم. التماسش می‌کردیم که اجازه بدهد دست برادرم را برداریم، اما نمی‌گذاشت. برادرم کشتی گیر است و ۲۰ مدال قهرمانی دارد. از مردم می‌خواهم که دعا کنند تا دست برادرم خوب شود. حاضریم خانه‌مان را بفروشیم و خرج دست برادرم کنیم تا خوب شود.

سرهنگ سعید راستی، رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در این باره گفت: در این درگیری فردی شرور، دست مرد جوانی را با شمشیر قطع کرد. بررسی‌ها نشان می‌دهد یک گروه از اوباش به خاطر کری‌خوانی با دو برادر، درگیر شدند. در ادامه درگیری، اوباش با شمشیر و قمه، دست چپ یکی از برادرها را قطع کردند. در ادامه دست فردی که قطع شده بود، در بیمارستان پیوند زده شد اما چندان مؤثر نبوده است. متهم اصلی این پرونده توسط پلیس بازداشت شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۷:۰۲

اگر با اين افراد برخورد شديد ميشد و مجازات اعدام يا حداقل قطع انگشت براشون در نظر گرفته واجرا ميشد آيا كسي جرات انجام چنين جرائمي را داشت؟ اونهايي كه مخالفن وقتي اين بلا سر خودشون يا اعضاي خانوادشون اومد نظر بدند!

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۶:۵۹

خوب معلومه هيچ مجرمي براحتي جرمشو قبول نميكنه و اونو انكار ميكنه.( حتما اعترافم كه نبايد از مجرم گرفت!) بعدشم كه جرم ثابت بشه با تهديد از شاكي رضايت ميگيره. آيا سيستم قضايي از جنبه عمومي جرم نبايد برخورد جدي با اين افراد بكنه؟!

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۶:۵۷

اين افراد سابقه دارهستند چرا در موارد قبلي كه دستگير ميشن باهاشون برخورد قاطع و شديدي نميشه كه متنبه بشن؟ آيا در اينموارد دستگاه قضايي نبايد پاسخگو باشد؟!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۵:۵۷

یه سیاه پوست معلوم الحال و باسابقه رو پلیس آمریکا زد
صدا و سیما رسوامون کرد
الآن احتمالا مرده صدا و سیمای میلی

بابک۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۵:۳۳

مجازات اعدام بهترین راه برای خلاص شدن از وجود کثیف قاتلین زنجیره ای است

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۴:۲۳

عوضش امنیت داریم !!!

سیدمحسن۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۳:۳۴

هرکس که برای درکیری بهپشدت مجازاتشود قضات کوتاهی می کنند

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۲:۴۰

اگه می رفت کلانتری بهش می گفتن برو خدا را شکر کن نکشتنت

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۲:۲۵

چندی قبل در دوره اقای لاریجانی جوانی که زور گیری خشنی انجام داده بود با وجودیکه به فردی که از اوزور گیری شده بود صدمه وارد نشد زور گیر مفسد فی الارض تشخیص داده شد وخیلی زود مجازات شد..وجود انبوه اراذل واوباش در همه نقاط پایتخت صدای زنگ هشدار را برای امنیت جامعه به صدا در اورده این کشور بحرانهای بزرگتری مثل جنگ وترور های کور منافقین ووو را با همکاری مردم پشت سر گذاشته لذا قابل قبول نیست که مشتی شارلاتان قانون شکن به این راحتی امنیت وآسایش روانی مردم را به هم بریزند.اراذل واوباش گو اینکه از اول به این صورت نبوده اند وخود به نوعی محصول کم کاری فرهنگی وحجم گسترده بیکاری جوانان در جامعه میباشند که جای بحث وبررسی دارد. ولی همان طور که با مشاهده یک غده بدخیم سرطانی در بدن اولین کار جراحی ودر اوردن غده است ونجات جان بیمار است . اینکه چه عواملی باعث بروز این بیماری شده اگرچه مهم است وبرای پیشگیری های بعدی حیاتی ست در مرحله بعد است .من فکر میکنم کسی با برخورد شدید والبته قانونی با این علفهای هرز مخالفتی ندارد لذا اهمال دستگاه قضا ونیروی انتظامی وسایر نهاد های مربوطه معنی ندارد

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۲:۲۰

شرق وحشی داره غرب وحشی رو تو جیبش می‌ذاره دیگه

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۲:۱۱

آقا اعدامش کنید،معطل چی هستید؟
این انگلها و لات و لوتها چیه آخه؟مزاحم جان و ناموس مردم

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۶:۵۵

جواب به اصطلاح طرفداران حقوق بشر( كه در اصل طرفدار مجرمان و خلافكاران هستندو از مردم عادي و قربانيان دفاع نميكنند) را چي بدند؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۲:۰۵

چرا کسی کاری نمیکنه ؟ اون بنده خدایی که گرفتار اینا تو خیابون بشه چی؟ زن و بچه مردم چی ؟؟ غرور و عزت ادمهایی که جلوی چشم همگان توسط اینها لگدمال میشه و سکوت میکنه چی ؟؟

جواد۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۳:۰۲

مثلاً قرار بود حمل چاقو و قمه مشمول مجازات سنگین شود ولیکن تابحال کسی را به این جرم حتی دستگیر هم نکرده اند

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۱:۴۵

فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۶:۵۳

عوامل داخلي كه تحت تاثير شبكه منو تو و غيره هستند مخالفت ميكنند. اگر اعدام اين افراد انجام ميشد كه كسي جرات چنين كارهايي را نداشت

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۱:۳۲

قاجان بااین قوه قضاییه و قوانینی که مال 1400 سال پیش عربستانه همین اش و همین کاسه.خلافکار میدونه از جنبه شاکی خصوصی با تهدید و ارعاب کارش رو پیش میبره و رضایت میگیره و از جنبه عمومی هم بعد از مدتی ازادی و ادامه کار.همین چند روز پیش قاتل دو نفر با رضایت از شاکی خصوصی و گذراندن 3 سال حبس ازاد شد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۱:۱۱

ای وای مملکت به چه روزی افتاده!!!!!!اونوقت امریکائیهارو مسخره میکنند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۱:۰۴

ایجاد رعب و وحشت با سلاح حکمش اعدام است.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۶:۵۲

اگر با جديد و ادامه دار اجرا ميشد الان شاهد چنين فجايع وحشتناكي نبوديم

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۱:۰۳

خدارو شکر اگه هیچی نداریم عوضش امنیت .... هم البته نداریم و دیگه شبیه تگزاس و چوسان شده یا کیفو موبایلتو میزنن یا باهم دوئل میکنن یا با شمشیر میزنن نصف میکنن همدیگه رو....
خدایی به چیه این مملکت دلخوش کنیم که بخوایم توش ادامه زندگی بدیم؟!

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۲:۲۱

خب ادامه نده

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۲۲ ۱۱:۳۱

به کرونا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.