آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

سخنگوی اورژانس کشور اعلام کرد

حوادث منجر به فوت و مصدومیت در هفته گذشته

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ضمن اشاره به حوادث رخ داده در هفته گذشته، در عین حال از آماده باش نیرو‌ها برای امدادرسانی به حوادث جوی احتمالی خبر داد.

حوادث منجر به فوت و مصدومیت در هفته گذشته
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مجتبی خالدی در این باره اظهار کرد: طی حوادث هفته گذشته از ٢۴ آبان تا ٣٠ آبان ماه، ۴۴٢ حادثه ثبت شد. در همین راستا مصدومیت ٩٩۶ نفر و فوت ١١٢ نفر ثبت شد.

وی گفت: ۵١٩ نفر یعنی ۵٢ درصد از کل مصدومان از حوادث ترافیکی بودند و کاهش ١٣ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن را نیز نسبت به هفته قبل‌تر شاهد بودیم.

خالدی اظهار کرد: کاهش ١٨ درصدی حوادث ویژه ترافیکی را داشتیم، طی هفته گذشته ٩٢ مورد حادثه ترافیکی ویژه ثبت شد.

وی افزود: ١١٩ مورد نیز مسمومیت با مونوکسید کربن ثبت شد که ٢۴٩نفر دچار مسمومیت و ١٢ نفر جان باختند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در خصوص حریق و حوادثی مثل نشت گاز و انفجار در هفته گذشته ٣٧ مورد در سامانه هدایت عملیات و بحران وزارت بهداشت ثبت شد که ١٠۴ نفر مصدوم و تعدادی هم جانباخته داشتیم.

خالدی اظهار کرد: ٣٢ زمین لرزه بیش از ٢.۵ ریشتر در هفته گذشته ثبت شد که بیشترین آن در خوزستان با چهار ریشتر بود و در سیستان با چهار و نیم ریشتر رخ داد. طی حوادث جوی نیز ١٢ هشدار جوی ثبت شد.

وی افزود: چهار هشدار مربوط به سواحل و دریا و شش مورد هواشناسی و دو مورد مربوط به هشدار کشاورزی بود. همچنین دستورالعملی در خصوص حوادث جوی صادر شد و همچنان نیز دانشگاه‌ها آماده باش هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.