توقیف شناور ۱۷۰ میلیاردی کالای قاچاق در بندر ریگ
فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی و توقیف یک فروند شناور تجاری با بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال کالای دیجیتال قاچاق در بندر ریگ خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار رضایینژاد با اشاره به طرح سراسری مبارزه به قاچاق کالا و ارز، گفت: مأموران مرزبانی شهرستان گناوه با تشدید نظارت و کنترل موفق بر شناسایی و کنترل یک فروند شناور حامل بار قاچاق در بندر ریگ شدند.
وی افزود: در بازرسی از شناور توقیفی حدود ۶ هزار دستگاه گوشی موبایل و تبلت، دو هزار عدد لوازم جانبی موبایل و چندین دستگاه ماینر (استخراج ارز مجازی) فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف شد.
رضایینژاد تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده را بالغ بر ۱۷۱ میلیارد و ۷۳۲ میلیون ریال برآورد کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
شما جلوی قاچاق مایحتاج مردم به بیرون رابگیرید . این قاچاق روی زندگی مردم تاثیر می گذارد نه قاچاق موبایل
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.