آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
1بازدید

تزریق واکسن کرونا در آمریکا به زودی آغاز می‌شود

تزریق واکسن کرونا در آمریکا از روز دوشنبه آغاز می‌شود.

تزریق واکسن کرونا در آمریکا به زودی آغاز می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، یک مقام مسئول آمریکایی اعلام کرد نخستین تزریق واکسن کرونای تولید شرکت فایزر و بیون‌تک روز دوشنبه در ایالت‌های مختلف آغاز خواهد شد.

ژنرال گوستاو پرنا، مقام مسئول ستاد ویژه کرونا، گفت در مرحله اول، از روز دوشنبه واکسن کرونا به دو میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از کادر درمانی و افراد سالمند در معرض خطر، تزریق می‌شود.

ژنرال گوستاو پرنا تصریح کرد به رغم آمادگی های قبلی، توزیع و تزریق ۳۳۰ میلیون دوز واکسن با مشکلات لجستیکی رو به رو است.

یکی از مشخصات واکسن محصول شرکت‌های فایزر و بیون‌تک که توزیع و واکسیناسیون گسترده آن را دشوار خواهد کرد این است که باید در برودت ۷۰ درجه زیر صفر نگهداری شود.

ژنرال گوستاو پرنا تاکید کرده است واکسیناسیون سراسری در آمریکا «کار سختی» است و «مسیر دشواری» پیش رو قرار دارد.

سازمان غذا و داروی آمریکا، اف دی ای، روز گذشته مجوز استفاده اضطراری از واکسن کرونای تولید شرکت فایزر و بیون‌تک را صادر کرد.

این در حالی است که تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا به طور مضاعف در حال افزایش است و ظرفیت اتاق‌های مراقبت ویژه بیمارستان در حال تکمیل شدن است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۹/۲۳ ۱۱:۴۱

ما هیچ ، ما نگاه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.