آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

حضور نمایندگان ورزش در مجلس برای دفاع از بودجه

مسئولان ورزش کشورمان برای دفاع از بودجه شنبه به مجلس می‌روند.

حضور نمایندگان ورزش در مجلس برای دفاع از بودجه
به گزارش تابناک به نقل از فارس، بعد از ابلاغ بودجه از سوی دولت و پیش‌بینی بودجه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش، قرار است نمایندگان کشورمان روز شنبه در کمیسیون فرهنگی این بودجه را مورد بررسی قرار دهند.

کیکاووس سعیدی دبیر کل کمیته ملی المپیک در این باره گفت: روز شنبه در کمیسیون فرهنگی جلسه‌ای خواهیم داشت که من به نمایندگی از کمیته شرکت می‌کنم. ما از بودجه دفاع خواهیم کرد.

وی افزود: امسال برای برگزاری اردو‌ها مکلف بودیم تابع سیاست‌های ستاد مبارزه با کرونا باشیم. اردو‌های رشته‌های مختلف هم با مجوز شروع شده و اکثر رشته‌های المپیکی ما در اردو هستند.

دبیر کل کمیته ملی المپیک درباره بودجه اختصاصی به فدراسیون‌ها خاطرنشان کرد: ما ۶۷ درصد از بودجه‌مان را خزانه گرفته‌ایم و ۱۰۰ درصد بودجه فدراسیون‌ها را پرداخت کرده‌ایم. ۵ میلیارد تومان هم به فدراسیون‌های المپیکی اختصاص می‌دهیم.

سعیدی با اشاره به بودجه سال آینده برای فدراسیون‌های ورزشی، عنوان کرد: ۴۷ میلیارد تومان پیش‌بینی کرده‌ایم تا به فدراسیون‌ها اختصاص یابد. برای تخصیص بودجه شاخص‌هایی هم در نظر گرفته شده که بر اساس آن بودجه ۱۴۰۰ تخصیص می‌یابد.

وی که با رادیو ورزش گفتگو می‌کرد درباره حذف کاراته از المپیک و اینکه آیا کمیته ملی المپیک ایران برای حضور این رشته در المپیک مذاکره‌ای داشته، گفت: با درخواست صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک در نشست شورای المپیک آسیا موافقت شد و قرار است کمپینی برای حمایت از این رشته در المپیک صورت بگیرد. این رشته در بازی‌های آسیایی و المپیک جوانان شرکت می‌کند و امیدواریم کمیته بین‌المللی المپیک مجاب شود کاراته در بازی‌های المپیک باقی بماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.