آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

برف در خراسان رضوی/ راه ۵۰ روستا بسته شد

بارش سنگین برف، لغزندگی جاده و بروز کولاک موجب بسته شدن راه ارتباطی ۵۰ روستا در شهرستانهای کلات و درگز در شمال خراسان رضوی شد.

برف در خراسان رضوی/ راه ۵۰ روستا بسته شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، شامگاه جمعه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی دو راه اصلی مشهد-کلات و قوچان-درگز در محدوده شهرستان قوچان و راه فرعی درگز- کلات را به دلیل بارش سنگین برف، وقوع کولاک و کاهش دید رانندگان از حدود ساعت ۱۸ امشب بسته اعلام کرد.

پس از اعلام این خبر فرمانداران شهرستانهای مرزی کلات و درگز به ترتیب از قطع ارتباط جاده‌ای ۱۲ و ۳۸ روستا در شمال این استان خبر دادند با این وجود برای خدمات زیربنایی آب ، برق ، گاز و مخابرات در این دو شهرستان مشکلی ایجاد نشده است.

فرماندار درگز به خبرنگار ایرنا گفت: با وجود اینکه راه های ارتباطی بین چهار شهر این شهرستان هم اکنون باز است اما راه های روستایی در مناطق کوهستانی بواسطه بارش برف مسدود شده است.

علی فراهی افزود: ۲۴ روستا در دهستان میانکوه حدفاصل شهرستان قوچان و درگز، ۱۰ روستای دهستان زنگلانلو در مرز شهرستان کلات با درگز و پنج روستای کوهستانی منطقه کلاته چنار بخش نوخندان به دلیل بارش برف و کولاک بسته است.

وی اضافه کرد: امشب نیروهای راهداری تمام توان خود را برای بازگشایی مسیرهای اصلی به کار می گیرند و احتمالا فردا شاهد بازگشایی مسیرهای روستایی خواهیم بود.

فرماندار درگز با بیان اینکه حادثه‌ای بواسطه شرایط نامساعد جوی در شهرستان روی نداده است گفت: نیروهای امدادی هشت دستگاه خودروی سواری گرفتار در جاده های برفی شهرستان را رهاسازی و به آنها کمک رسانی کرده اند.

فرماندار کلات نیز گفت: در پی بارش برف و لغزندگی راهها در این شهرستان کوهستانی راه ارتباطی روستاهای ژرف، مومن آباد، بابافرجی، آغداش، بابارمضان، سنگ دیوار، رباط، خاکستر، چهارراه، لائین کهنه، چرم کهنه و سینی کهنه فعلا مسدود شده است.

مهدی ناصری افزود: یک دستگاه اتوبوس مسافربری که از کلات عازم مشهد بود در محدوده گردنه گوجگی گرفتار کولاک شد که با کمک نیروهای راهداری از منطقه به سلامت عبور کرد و به مشهد رسید.

وی ادامه داد: نیروهای هلال احمر، پلیس راه و راهداری هم اکنون در مسیرهای ارتباطی شهرستان مستقر هستند و امروز به ۶ خانواده گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.