آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
8بازدید
۹

مهلت پرداخت عوارض الکترونیک آزادراه‌ها فقط یک هفته

مسوول پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی گفت: عوارض آزادراهی باید حداکثر یک هفته پس از تردد، پرداخت شود و در غیر این صورت، پلیس راهنمایی و رانندگی پس از ارسال پیامک اخطار، این خودرو‌ها را جریمه خواهد کرد.

مهلت پرداخت عوارض الکترونیک آزادراه‌ها فقط یک هفته

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، عباس اربابی اظهار کرد: پیشتر مهلت پرداخت عوارض آزادراهی ۴۸ ساعت بود که به خاطر مشکلات ناشی از تسویه و درخواست مردم، این مهلت به یک هفته افزایش یافته است.

وی ادامه داد: مردم می‌توانند از طریق نرم افزار‌های موبایلی متعدد و پایگاه اینترنتی آنی رو، عوارض خود را پرداخت کنند ضمن اینکه برچسب عوارض الکترونیکی بانک مسکن هم همچنان برای پرداخت عوارض آزادراهی معتبر است.

وی اظهار کرد: ممکن است تلفن مالک برخی خودرو‌ها به خاطر خرید و فروش وکالتی با تلفن همراه مالک کنونی متفاوت باشد؛ در این راستا به مالکان این خودرو‌ها توصیه می شود برای اینکه مشمول جریمه بدون اطلاع قبلی نشوند در سریع ترین زمان ممکن عملیات نقل و انتقال خودرو و ثبت مشخصات مالک جدید را انجام دهند.

وی افزود: اگر راننده‌ای جریمه‌ای شده باشد که خود را مشمول آن نداند می‌تواند از طریق مراجعه به پایگاه اینترنتی آنی رو (www.aaniro.com) و یا تماس با تلفن‌های ۱۵۳۱ و ۶۳۴۶۸۵۳۱ یا مرکز پیامک ۱۰۰۰۰۱۵۳۱ موضوع را با کارشناسان مجری طرح عوارض الکترونیکی خودرو درمیان گذارد تا مشکل بررسی شود، زیرا ممکن است این امر بخاطر اشتباه در پلاک خوانی یا مشکلات دیگر باشد و موضوع بلافاصله اصلاح خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۱/۰۲ ۰۴:۱۰

جریمه آسانترین راه ممکن

شهرزاد بختیاری۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۷:۰۵

ماشین من شارژ داشت ولی بازهم برام اخطار اومده بود که جریمه میشم

اسداله مراغه ای۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۶:۴۵

از آب روغن حیوانی گرفتن یعنی همین !!!!!

بهنام۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۳:۰۹

موقع خرید برچسب بانک مسکن گفتن هر تردد بیست درصد تخفیف داره اما حالا هر وقت دلشون بخاد با تخفیف اعمال میکنن و هر وقت نخاد بدون تخفیف و هیچ قانونی نداره انگار

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۲:۵۲

برای من پیامک نیامده و متوجه شدم 1 میلیون تومان جریمه شدم

علی۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۲:۳۱

طرح الکترونیکی از یک جهت خوبه از صد جهت بد
مثلا دوربین ها نباید تو آزاد راه تهران ساوه از محدوده پرند تا تهران و بلعکس پلاک ثبت کنن این محدوده هنوز محدوده شهریه فرض کنید راننده تاکسی خط تهران به پرند هستید روزی چقدر باید عوارض بدید مشکلات دیگه بماند
در کل این طرح فقط برای خالی کردن بیشتر جیب مردمه

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۱:۴۸

چرا آزادراه رفت قم تهران اطلاع رسانی نمیکنی که الکتریکی بوده بنده یک ماه تهران بودم برام ۱۵ تا ۴۰ هزار تومان جریمه اومده هیچ اطلاعی هم نداشتم و تابلوی هم نذاشتین غریب باشیم باید این همه جریمه بدیم عوارضی

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۱:۴۳

آیا راه بهتری به جز جریمه کردن نمی شد پیدا کرد.مثلا مبلغ عوارض به فیش تلفن همرا اضافه شود و شاید ده ها راهکار بهتر. شاید متولیان امر علاقه ای به راهکار بهینه و منصفانه نداشته باشند.

محمد۱۳۹۹/۱۰/۱۶ ۱۱:۰۵

چرا مثل سابق با چسباندن بارکد بر شیشه جلو و شارژ ان توسط مالک خودرو کار را جلو نمیبرید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.