شیاد اینترنتی 2 روز بعد از آزادی، دوباره دستگیر شد

کد خبر: ۱۰۲۷۳۳۹
|
۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۰ 11 January 2021
|
8279 بازدید

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که یک روز قبل از کلاهبرداری از زندان آزاد شده و بعد از اولین کلاهبرداری مجدد روانه زندان شد.

به گزارش فارس، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح این خبر اظهار کرد: یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و ‌ادعا‌ کرد که برای خرید اینترنتی به درگاه یکی از بانک ها هدایت شده و پس از درج اطلاعات حساب بانکی تراکنش ناموفق داشته، اما بعد از آن مبلغی از حساب بانکی‌ اش به صورت غیر مجاز برداشت شده است.

وی ادامه داد: شاکی در اظهاراتش مطرح کرد، بدون توجه به نشانی سایت طراحی شده، با این تصور که اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت رسمی و معتبر ثبت می کند، برای خرید اقدام کرده است در حالی که سایت مذکور، شبیه سازی شده سایت اصلی بوده و بدون توجه به این موضوع در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار شده است.

رئیس پلیس فتای تهران گفت: بلافاصله پس از ثبت شکایت این فرد، رسیدگی به پرونده در دستور کار قرار گرفت و اقدامات همه جانبه برای واکاوی زوایای پنهان پرونده آغاز شد. وی افزود: تحقیقات‌ کارشناسان پلیس فتا نشان داد که سارق یا سارقان با ایجاد یک سایت خرید و فروش پوشاک و راه اندازی یک درگاه جعلی مبلغی را از حساب بانکی مال باخته به صورت اینترنتی برداشت کرده اند.

سرهنگ گودرزی خاطرنشان کرد: با اقدامات تخصصی و تکمیلی مهندسان سایبری پلیس فتا، مجرم در فضای مجازی شناسایی و در یکی از محله های جنوبی تهران دستگیر شد ‌و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا انتقال یافت.

وی گفت: این شیاد اینترنتی پس از حضور در پلیس فتای پایتخت و مواجه شدن با ادله دیجیتال موجود در پرونده لب به اعتراف گشود و گفت: دو روز قبل از زندان آزاد شدم و هرگز فکر نمی کردم به این سرعت توسط پلیس دستگیر شوم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟