آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

خطرات خالکوبي به شيوه سنتي در کمين جوانان

یک متخصص بيماريهاي عفوني گفت: جواناني که به خالکوبي به شيوه سنتي مبادرت مي‌ورزند، بستري براي ابتلا خود به انواع بيماريها از جمله ايدز و هپاتيت را فراهم مي‌كنند.

دکتر عليرضا جانبخش در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: خالکوبي به شيوه سنتي، اشتباه است و متاسفانه طرفداراني نيز دارد. در اين شيوه امکان انتقال بسياري از بيماريهاي عفوني و ويروسي وجود دارد.

دکتر جانبخش در ادامه تصريح کرد: آب دهان فرد خالکوبي کننده و مواد رنگي مورد نياز براي خالکوبي از جمله منابع آلودگي در اين شيوه از خالکوبي است که در تماس با سوزن خالکوبي وارد خون مي‌شوند.

وي گفت: خطرناک‌ترين قسمت در اين شيوه از خالکوبي، عدم تعويض سوزن در روند خالکوبي بر روي افراد محتلف است که امکان سرايت انواع ويروسها از جمله ويروس HIV و ميکروبها از اين طريق به شدت بالا مي رود.

اين متخصص بيماريهاي عفوني در خصوص انواع خالکوبي‌ها به شيوه جديد (تاتو) که بيشتر توسط زنان انجام مي‌شود، اظهار داشت: اين شيوه نيز در صورتي که به طريق بهداشتي و استريل صورت نگيرد، تفاوتي با خالکوبي به شيوه سنتي نخواهد داشت.
 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.