دستگیری کلاهبردار ثبت نام کارت سوخت در مازندران
رئیس پلیس فتا مازندران از دستگیری کلاهبردار جعلی ثبت نام کارت سوخت توسط افسران سایبری گمنام امام زمان (عج) خبر داد و گفت: این فرد به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۹۸ نفر متهم است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ سامع خورشاد از دستگیری فردی که با ایجاد درگاه جعلی (ثبت نام کارت سوخت) در شبکههای اجتماعی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۹۸ نفر از هموطنان کرده بود، خبر داد.
وی این نکته را درخصوص متهم یادآور شد که نامبرده دارای سابقه برداشت از حساب هموطنان با ترفند ثبت سهام عدالت است، متهم مورد نظر طی عملیاتی پیچیده کارآگاهان پلیس فتا که در حال جا به جایی مبالغ کلاهبرداری از یک موبایل فروشی، دستگیر شد.
این مقام انتظامی بیان داشت: متهم پس از دستگیری در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت که با هوشیاری کارشناسان پلیس فتا و روبهرو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمعآوری شده لب به سخن گشود و به برداشت غیر مجاز از حساب ۲۹۸ نفر که از این نفرات ۱۴۴ نفر تشکیل پرونده داده به مبلغ دو میلیارد و ۲۲۵ میلیون ریال از هموطنان کشور تا این لحظه اعتراف کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.