آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

عمان عادی سازی روابط با اسرائیل را «کم اهمیت» خواند

وزیر خارجه عمان به صراحت گفت: این کشور عربی در پیروی از همسایگان خود و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی عجله نخواهد کرد.

عمان عادی سازی روابط با اسرائیل را «کم اهمیت» خواند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از آی ۲۴، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان روز پنج شنبه در سخنانی تأکید کرد که این کشور از سطح روابط و گفتگوهای کنونی خود با رژیم صهیونیستی که شامل کانالهای مناسب ارتباطی می‌شود، رضایت دارد.

وی همچنین گفت که عمان در پیروی از همسایگان خود یعنی بحرین و امارات متحده عربی و انعقاد توافقنامه عادی سازی روابط با اسرائیل شتابزده عمل نخواهد کرد.

بوسعیدی در ادامه افزود که کشور او همچنان به برقراری صلح میان اسرائیل و فلسطین بر پایه راه حل دو دولتی متعهد است.

وزیر خارجه عمان در مورد موضوع برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد که کشورش آماده کمک و حمایت از احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ میان تهران و جامعه بین‌المللی است.

این دیپلمات بلندپایه عمان در پاسخ به پرسشی درباره توافق هسته‌ای ایران گفت: «من باور دارم که کانالهای [ارتباطی] میان تیم‌های سیاست خارجی در واشنگتن و ایران مستقیماً باز است. به همین خاطر، دلیلی نمی بی نم که این کانال‌ها دوباره فعال نشوند».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.