مهدی کیانی پیشنهاد ۷میلیاردی تراکتور را رد کرد

کد خبر: ۱۰۳۸۳۸۴
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷ 03 March 2021
|
7202 بازدید

مهدی کیانی هافبک میانی جنگنده سپاهان که در این تیم اصفهانی نیمکت نشین است، حاضر نشد با پیشنهاد هفت میلیارد تومان به تراکتور برگردد.

به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا رحیمی معاون ورزشی باشگاه تراکتور درباره دلیل به توافق نرسیدن این باشگاه با مهدی کیانی گفت: خیلی به حضور کیانی در تراکتور علاقه‌مند بودیم، اما خواسته او برای یک فصل و نیم‌ 9 میلیارد بود. با وجود اینکه در پست هافبک بازیکن داشتیم، ولی جلو آمدیم و 7 میلیارد به او پیشنهاد دادیم؛ 2.5 میلیارد برای فصل اول و 4.5 میلیارد برای فصل دوم. زنوزی هم گفت دوست دارم کیانی به تراکتور بیاید و سال‌ها در این تیم بماند. همانطور که کریم باقری در پرسپولیس مانده است.

وی افزود: کیانی برای ما عزیز است و او را درک می‌کنیم. حتی قبول کردیم که حدود یک میلیارد بدهی او را هم پرداخت کنیم ولی به توافق نرسیدیم. از او گلایه دارم، ولی برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟