آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
3بازدید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

۲ نفر دیگر در قم به ویروس انگلیسی مبتلا شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: طی ۲۴ ساعت منتهی به چهاردهم اسفندماه ۳۰ بیمار با علائم ویروس کرونا در مراکز درمانی این استان پذیرش شدند.

۲ نفر دیگر در قم به ویروس انگلیسی مبتلا شدند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر افزود: دراین رابطه ۲۷ نفر در بیمارستان‌های قم بستری و ۱۶ نفر نیز از بیماران کرونایی پس از بهبودی مرخص شدند.

وی گفت: طی ۲۴ سال گذشته یک بیمار کرونایی نیز دراین استان فوت کرد.

وی اظهار داشت: درحال حاضر ۱۱۰ نفر از بیماران کرونایی در مراکز درمانی قم بستری هستند که حال پنج نفر آنان وخیم است.

قدیر با اشاره به شناسایی دو مورد ابتلا به کرونای انگلیسی اظهار کرد: یکی از این افراد آقا ۱۹ ساله و دانشجو است که حال عمومی وی خوب است و مورد دوم نیز یک آقای ۳۶ بوده که فعلا هر دو در قرنطینه به سر می‌برند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار کرد: هر دو بیمار از منطقه پردیسان قم بوده و بررسی و ره گیری و انجام تست از اطرافیان این دو بیمار در حال انجام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.