آمریکا: فعلا انتظار مذاکرات مستقیم با ایران را نداریم

شبکه الجزیره گزارش داد که یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به این شبکه، مواضع این کشور را درباره رایزنی‌ها در کمیسیون مشترک برجام در زمینه بازگشت دوجانبه تهران-واشنگتن به برجام بیان کرد.
کد خبر: ۱۰۴۳۶۰۵
|
۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۶ 02 April 2021
|
6525 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صفحه توییتر شبکه الجزیره پس از برگزاری جلسه امروز کمیسیون مشترک برجام که هفته آینده در وین ادامه خواهد یافت، به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نوشت: ما در گفتگو‌های نشست وین مشارکت خواهیم کرد تا درباره بازگشت دوجانبه به توافق هسته‌ای ایران گفتگو کنیم.

الجزیره به نقل از این سخنگو ادامه داد: ما انتظار گشایشی فوری درباره موضوع هسته‌ای ایران را نداریم.

این شبکه به نقل از این مقام وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: ما باور داریم که نشست وین گام درستی رو به جلو است.

الجزیره نوشت که این سخنگو همچنین درباره مذاکرات با ایران گفته است: در حال حاضر انتظار مذاکرات مستقیم با ایران را نداریم.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟