سطح غنیسازی ایران به ۵۵.۳ درصد رسید
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین گفت: سطح غنیسازی UF۶ تولیدی ایران ۵۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کاظم غریب آبادی اظهار کرد: برابر گزارشی که توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی در غروب روز شنبه منتشر شد، انجام غنیسازی تا ۶۰ درصد توسط ایران تایید شد.
وی اظهار کرد: در این گزارش آمده است که آژانس در ۱۷ آوریل راستیآزمایی کرده که ایران تولید UF۶ با غنای تا ۶۰ درصد را از طریق تزریق گاز UF۶ با غنای تا ۵ درصد به طور همزمان به دو زنجیره IR۴ و IR۶ در خطوط تحقیق و توسعه در نطنز آغاز کرده است.
وی ادامه داد: برابر اظهار ایران به آژانس، سطح غنیسازی UF۶ تولیدی ۵۵.۳ درصد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
پیش به سوی 90 درصد
خوب که چی یشه ؟ مردم آگاه شدند و همه چیز را می دانند و حتی سود و زیان آنرا هم می دانند . پاکستان بمب اتم دارد و ژاپن ندارد و ببین کدام کشور در دنیا تاثیر گذار است .
تو دنیای امروز نه ما ژاپنیم نه پاکستان با توجه به موقعیت ،ایران باید جلو رفت ، ژاپن مگه منابع انرژی های ایران رو داره
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.