آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۱

استقبال قطر از اظهارات ولیعهد سعودی درباره ایران

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر چهارشنبه شب در توییتی از اظهارات ولیعهد سعودی درباره برقراری روابط خوب با ایران استقبال و حمایت کرد.

استقبال قطر از اظهارات ولیعهد سعودی درباره ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از الجزیره، وزیر خارجه قطر در توییتی نوشت: عمل به منشور سازمان ملل متحد و احترام به حاکمیت کشورها و عدم دخالت در امور آنها از مبانی اصلی کشورهای متمدن و سوپاپ اطمینان برای حفظ امنیت و صلح در منطقه و جهان است.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در ادامه نوشت: ما از درخواست ولیعهد سعودی برای سیاست خارجی مبتنی بر حسن همجواری و گفت وگو از جمله با ایران حمایت می کنیم.

محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان سه‌شنبه شب گفت: به دنبال روابط خوب با ایران هستیم.

بن سلمان در گفت وگو با شبکه تلویزیونی العربیه عربستان تصریح کرد: ایران همسایه ماست و امیدواریم که روابط خوبی با آن داشته باشیم.

وی افزود: نمی خواهیم ایران در شرایط سختی قرار داشته باشد، بلکه میخواهیم ایران کشوری شکوفا باشد و توسعه یابد، ما در ایران و آنها در عربستان منافع دارند و [این خواسته] ما برای آن است تا منطقه و جهان به سوی رشد و شکوفایی حرکت کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۲/۰۹ ۰۸:۰۵

دشمنی، نزاع، تخریب و فیمابین دو همسایه مسلمان به هیچ عنوان زیبنده نیست،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.