پرواز مستقیم میان روسیه و ونزوئلا برقرار شد
ونزوئلا و روسیه خطوط هوایی پرواز مستقیم بین پایتخت های خود را آغاز کردند و اولین پرواز هواپیمای مسافربری از مسکو روز دوشنبه (به وقت محلی) در کاراکاس فرود آمد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، "علی پادرون" وزیر گردشگری ونزوئلا در پیام توییتری نوشت: با رعایت کلیه پروتکل های ایمنی بهداشتی، امروز (دوشنبه) اولین پرواز کونویاسا (شرکت هواپیمایی ونزوئلا) مسکو به کاراکاس در کشور نشست.
پادرون در ادامه نوشت: این هواپیما ۹۰ مسافر از جمله سرمایه گذاران، روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان را به همراه داشته است.
پیش از این وزارت گردشگری ونزوئلا گفته بود که در حال کار بر روی راه اندازی دو مسیر کاراکاس- مسکو و نوئوا اسپارتا - مسکو است که به ترتیب ۱۱ و ۱۳ ساعت طول می کشد.
پروازهای کونویاسا همچنین می تواند برای اهداف تجاری مورد استفاده قرار گیرد که امکان حمل و نقل حداکثر ۴۰ تن کالا را بین دو کشور فراهم می کند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






