آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
5بازدید
۰

آغاز رای‌گیری برای بسته شدن لیست ائتلاف انقلاب

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه از امروز رای‌گیری برای بسته شدن لیست ائتلاف برای انتخابات شورای شهر آغاز می‌شود، گفت: افراد ۴ روز برای رای دادن فرصت دارند.

آغاز رای‌گیری برای بسته شدن لیست ائتلاف انقلاب

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مهدی چمران عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با اشاره به اینکه از امروز رای گیری در سامانه ائتلاف آغاز می‌شود، گفت: ۲۷۰ خرده‌ای از کاندید‌های انتخابات شورای شهر تهران که به شورای ائتلاف پیوستند معرفی می‌شوند که این افراد یا از طرف احزاب و تشکل بوده و با خودشان آمده و اعلام همکاری کردند.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب ادامه داد: روزمه این افراد در سامانه وجود دارد و رای دهندگان می‌توانند رزومه را مطالعه کرده و به کسانی که می‌خواهند رای دهند و حتما باید اسم ۲۱ نفر نوشته شود.

چمران بیان کرد: ۶۳ نفر که بیشترین رای را آورده انتخاب و از بین آن‌ها لیست نهایی بسته می‌شود.

وی با تاکید بر این موضوع که رای گیری برای بسته شدن لیست ائتلاف از امروز آغاز می‌شود، گفت: افراد ۴ روز فرصت رای دادن دارند.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اضافه کرد:همچنین افراد می‌توانند به ۱۰ نفر هم رای دهند تا برای بسته شدن لیست نهایی در کنار اعضای شورای ائتلاف قرار گیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.