آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
4بازدید
۰

توقیف 21 هزار دستگاه موتورسیکلت در تهران

در این مدت، برای 70 هزار و 662 موتورسیکلت سوار متخلف در تهران، برگ جریمه صادر و گواهینامه 3 هزار و 319 موتورسیکلت سوار نیز ضبط شد.

سرکلانتر اول پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در سه ماه امسال، 21 هزار و 36 دستگاه موتورسیکلت توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

سرهنگ رسول پرستاری در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: در این مدت، برای 70 هزار و 662 موتورسیکلت سوار متخلف در تهران، برگ جریمه صادر و گواهینامه 3 هزار و 319 موتورسیکلت سوار نیز ضبط شد.

وی گفت: در سال گذشته نیز، برای 291 هزار و 824 موتورسیکلت سوار متخلف در تهران برگ جریمه صادر و گواهینامه17 هزار و 296 موتورسیکلت سوار هم ضبط شد.

سرهنگ پرستاری افزود: در این مدت، همچنین 78 هزار و 475 دستگاه موتورسیکلت توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

وی با اشاره به آمار تصادفات موتورسیکلت سواران در تهران گفت: در سال گذشته، از حدود 22 هزار و 834 فقره تصادف جرحی، 9 هزار و 668 تصادف مربوط به موتورسیکلت سواران بود.

سرهنگ پرستاری افزود: این میزان، حدود 40 درصد تصادفات جرحی را شامل می شود.

وی گفت: در سال گذشته، از مجموع 289 تصادف فوتی،‌ 55 تصادف، مربوط به موتورسیکلت سواران بود.

سرکلانتر اول پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در حدود 40 درصد این تصادفات، موتورسیکلت سواران مقصر بودند.

وی با اشاره به این که قانون تشدید مجازات از گذشته، درباره موتورسیکلت سواران متخلف اعمال می شد، افزود: در لایحه اخیر که به مجلس ارائه شد و به تصویب رسید، موارد بیشتری از تخلفات مدنظر قرار گرفت.

سرهنگ پرستاری گفت: در این مصوبه، تخلقاتی مانند انجام حرکات نمایشی، حمل بار غیرمتعارف، حرکت در خطوط ویژه، ایجاد صدای ناهنجار و عبور از پیاده رو پیش بینی شده است و بر اساس آن موتورسیکلت فرد متخلف از یک هفته تا یک ماه توقیف و به پارکینگ منتقل می شود.

وی با اشاره به این که در حال حاضر، بحث آموزش موتورسواری، در کشور جایی ندارد، افزود: بیشتر تجربیات موتورسیکلت سواران پس از روبرو شدن با موقعیت های خطرناک و وقوع تصادفات حاصل می شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.