آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

فدراسیون فوتبال ۶۷هزاردلار از رسانه ملی گرفت

پرداختی ناچیز اما تاریخی صداوسیما برای حق پخش بازی تیم‌ملی

فدراسیون فوتبال ایران برای حق پخش دیدارهای تیم ملی فوتبال در مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 قطر مبلغ 67 هزار دلار از سازمان صداوسیما دریافت کرد.

پس از مکاتباتی که میان مدیران فدراسیون فوتبال با مدیران سازمان صداوسیما صورت گرفت، توافق شد که 67 هزار دلار به صورت نقدی به فدراسیون فوتبال پرداخت شود.

این مبلغ روز سه‌شنبه به فدراسیون فوتبال تحویل داده شد تا صداوسیما به صورت قانونی دیدارهای تیم ملی در انتخابی جام جهانی را به نمایش بگذارد. به این ترتیب با احتساب قیمت امروز دلار، فدراسیون فوتبال بالغ بر 1.5 میلیارد تومان درآمدزایی کرده است.

تیم ملی فوتبال کشورمان امروز (پنجشنبه) و از ساعت 19 به مصاف هنگ‌کنگ می‌رود و سه دیدار دیگر هم مقابل بحرین، کامبوج و عراق نیز به ترتیب در روزهای 17، 21 و 25 خرداد ماه برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.