آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۱

بازگشت دو شهر خوزستان به وضعیت قرمز

خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از بازگشت دو شهر خوزستان به وضعیت قرمز کرونا در پی کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

بازگشت دو شهر خوزستان به وضعیت قرمز

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد علوی اظهار کرد: همان طور که انتظار می‌رفت و با توجه به میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مناطق مختلف خوزستان، مجددا برخی شهرهای خوزستان به وضعیت قرمز برگشته‌اند.

وی افزود: از روز پنجشنبه (۱۴ خردادماه) وضعیت دو شهر هندیجان و امیدیه از نارنجی به وضعیت قرمز تبدیل شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تا زمانی که پوشش واکسیناسیون علیه کرونا به سطح استاندارد و ۷۰ درصد نرسد، برای رهایی از اثرات مرگبار کرونا، چاره‌ای جز رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی نداریم.

علوی بیان کرد: حدود ۲۰ درصد میزان بروز بیماری و موارد بستری، در افراد دارای بیماری زمینه‌ای و افراد بالای ۶۰ سال رخ می‌دهد بنابراین اگر سالمندان بر اساس برنامه زمان‌بندی واکسن را دریافت کنند، به کنترل بیماری نزدیک می‌شویم.

علوی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: تاکنون در استان خوزستان ۱۶۸ هزار دوز واکسن تزریق شده است یعنی حدود ۳.۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفته‌اند. همین درصد کم واکسیناسیون نیز به علت اینکه هدفمند و برای افراد سالمند انجام شده است، اثرگذاری خوبی داشته و به کاهش بیش از ۶۰ درصدی مرگ و میر منجر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۱۵ ۱۱:۱۸

وقتی پروتوکل ها را رعایت نمی کنند بهشان سهمیه واکسن اختصاص ندهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.