واکنش دولت به اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری

سخنگوی دولت از رئیس صدا و سیما درخواست کرد که یک‌زمان برای پاسخ به موضوعات مطرح شده در مناظره‌های انتخاباتی مقرر شود.
کد خبر: ۱۰۵۶۳۲۱
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۲ 05 June 2021
|
22124 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی ربیعی سخنگوی دولت طی نامه‌ای به علی‌عسگری رئیس سازمان صدا و سیما خواستار در اختیار قرار دادن وقت برای پاسخ به موضوعات مطرح شده در برنامه‌های تبلیغاتی و مناظرات انتخاباتی از سوی دولت شد.

بیشتر بخوانید
انتخابات ۱۴۰۰|متن کامل اولین مناظره نامزد‌های ریاست جمهوری با موضوع اقتصادی

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر علی‌عسگری
رئیس محترم سازمان صداوسیما

با سلام

احتراما پیرو مکاتبه پیشین و پیشنهاد ۳ راهکار قانونی ایجاد امکان پاسخگویی به دولت در مقابل اتهامات فاحش، بی‌اساس و عاری از صحت و نیز پیگیری حضوری، تاکنون پاسخی نیز حاصل نشده است.

خواهشمند است مطابق قانون فرصتی برای پاسخ به اتهام‌زنی‌ها و نشر اکاذیب و طرح مطالب ناروا علیه دولت که در برنامه‌های تبلیغاتی انتخاباتی تاکنون پخش شده‌اند جهت زمینه اجرای قانون فراهم شود.

در همین راستا متاسفانه در اولین مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری، شاهد اتهام‌زنی‌های متعدد ناشی از کم‌اطلاعاتی و نیز طرح افترائات ناروا علیه دولت از سوی برخی نامزد‌ها بوده‌ایم، مجددا تاکید می‌نماییم در این زمینه لازم است براساس مراعات انصاف و نیز ایجاد شفافیت، در اسرع وقت فرصت مقتضی در برنامه زنده تلویزیونی برای پاسخ به اتهامات یاد شده، به نماینده دولت اختصاص یابد.

منتظر پاسخ مناسب از سوی آن سازمان محترم می‌باشیم.

با تشکر
علی ربیعی
سخنگوی دولت
۱۴۰۰/۳/۱۵
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟