وکیل کالدرون خواستار مجازات پرسپولیس از سوی فیفا شد

باشگاه پرسپولیس در پرونده کالدرون محکوم به پرداخت ۵۸۰ هزار دلار و در مورد خواکین دستیارش محکوم به پرداخت ۹۵ هزار دلار شده که به این مبالغ ۵ درصد سود سالیانه نیز اضافه می‌شود.
کد خبر: ۱۰۶۲۳۱۰
|
۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۳ 06 July 2021
|
4679 بازدید
|
۱

وکیل سرمربی سابق آرژانتینی پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به فیفا از این نهاد خواست به خاطر پرداخت نشدن مطالبات موکلش پرسپولیس را مجازات کند.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از رد اعتراض باشگاه پرسپولیس مربوط به پرونده کالدرون و دستیارش در CAS، سرخ‌ها در پرونده مربی آرژانتینی تا ۹ تیر و دستیارش تا ۱۱ تیر فرصت داشتند تا مطالبات آن‌ها را پرداخت کنند که این مهم انجام نشد.

در همین رابطه دیروز وکیل کالدرون و دستیارش با ارسال نامه‌ای رسمی به کمیته انضباطی فیفا، از آن نهاد خواست با توجه به پرداخت نشدن مطالبات موکلانش، باشگاه پرسپولیس مجازات شود.

درباره مجازات‌های فیفا هیچ چیز قطعی نیست، اما اگر طبق روال پرونده‌های قبلی پرسپولیس باشد، ابتدا فرصت یک‌ماهه تعیین می‌شود و پس از آن جریمه نقدی شامل حال باشگاه می‌شود. پس از آن با تعیین فرصت یک ماهه جدید، در صورت پرداخت نشدن پول طلبکار، پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته خواهد شد. البته در پرونده کالدرون هنوز کمیته انضباطی فیفا اقدامی نکرده است.

باشگاه پرسپولیس در پرونده کالدرون محکوم به پرداخت ۵۸۰ هزار دلار و در مورد خواکین دستیارش محکوم به پرداخت ۹۵ هزار دلار شده که به این مبالغ ۵ درصد سود سالیانه نیز اضافه می‌شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
بابا مسعود بدو بدو تا دیر نشده و صندلی از زیر پات نکشیدن کاری بکن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟