آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۱

فرانسه: چین شریک ضروری و دشمن غرب است!

وزیر امور خارجه فرانسه در جریان سفر به واشنگتن تاکید کرد، چین به طور همزمان یک شریک ضروری و یکی از دشمنان جهان غرب است.

فرانسه: چین شریک ضروری و دشمن غرب است!

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه در کنفرانسی که توسط موسسه "موقوفه کارنگی برای صلح بین‌المللی" سازماندهی شده بود، به سخنرانی تند و تهاجمی شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین در جریان مراسم گرامیداشت صدمین سالروز تاسیس حزب حاکم کمونیست چین اشاره کرد و گفت: چین تغییر کرده است.

وی افزود: به نظر من چین اهداف هژمونیک دارد اما ممکن است ما در درک این رشد و پیشرفت کند بوده باشیم. برای اینکه غرب در سطح چالش‌های بزرگ زمانه باشد، مشارکت با چین ضروری است.

لودریان تصریح کرد:‌ با این حال، شرط شفافیت، عمل متقابل و قاطعیت باید در مسائل مهم رعایت شود چرا که پکن یک رقیب و دشمن استراتژیک و اقتصادی است. ما یک دید شفاف و ساده به چالش‌های به وجود آمده از سوی چین و راه‌های تحکیم قدرتش داریم.

وزیر امور خارجه فرانسه از اتحادیه اروپا و آمریکا خواست تا با یکدیگر همکاری کنند.

وی گفت: در جهان امروز نه آمریکا و نه اتحادیه اروپا نمی‌توانند به تنهایی عمل کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۲:۳۲

در جهان امروز دشمنی یا دوستی کشورها البته بجز تعداد اندکی مرزهای ایدئولوژیک ندارد منافع اقتصادی متقابل و سعی در کسب بازارهای بیشتر در جهان هدف است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.