آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۵

رییس پلیس راهنمایی:

۸۰ درصد وسایل نقلیه عمومی کشور فرسوده‌اند

بیش از ۸۰ درصد از وسایل نقلیه عمومی در سن فرسودگی قرار دارند که متاسفانه در ۱۰ سال گذشته نیز نوسازی صورت نگرفته است در حالی که قانون هوای پاک، دولت را موظف به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کرده است.

۸۰ درصد وسایل نقلیه عمومی کشور فرسوده‌اند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی بیش از ۸۰ درصد وسایل حمل و نقل عمومی در کشور را فرسوده اعلام کرد.

سردار سید کمال هادیانفر، پس از بازدید از ناوگان حمل و نقل عمومی در آزادراه تهران - قم با حضور در جمع خبرنگاران گفت: جابجایی مسافران با اتوبوس همچنان بیشترین سهم در ناوگان حمل و نقل عمومی و سفرهای بین شهرها را دارد و به همین دلیل نیز یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های ما ایمنی و امنیت جابجایی مسافران توسط اتوبوس ها است.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۵هزار دستگاه اتوبوس برای جابجایی مسافران بین شهری فعالیت می‌کنند، درباره سهم اتوبوس‌ها از تصادفات جاده‌ای در کشور گفت: ما آمار تصادفات سه ماهه نخست سال جاری را بررسی کردیم که نشان دهنده آن بود که سهم اتوبوس ها در تصادفات در مقایسه با ۳۶ میلیون وسیله نقلیه ای که در جاده های کشور تردد می‌کنند کمتر از یک درصد است که این موضوع نشان دهنده حرفه ای بودن رانندگان این ناوگان است.


هادیانفر درباره علل وقوع تصادفات گفت: ۸۲ درصد علل تصادفاتی که رخ می‌دهد مربوط به چهار عامل تخطی از سرعت مطمئنه، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو درحین رانندگی و خستگی و خواب آلودگی است.

رییس پلیس راهور ناجا بر ضرورت استفاده از کمربند ایمنی برای مسافران ناوگان حمل و نقل عمومی در جاده‌ها نیز تاکید کرد و گفت: بستن کمربند ایمنی جزو مسائل مهمی است که باید به آن توجه شود و در حوادث اخیر ما دیدیم، سرنشینانی که از کمربند ایمنی استفاده کرده بودند کمترین آسیب ممکن را در تصادف دیدند.

هادیانفر درپاسخ به پرسشی پیرامون فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی در کشور نیز گفت: بیش از ۸۰ درصد از وسایل نقلیه عمومی در سن فرسودگی قرار دارند که متاسفانه در ۱۰ سال گذشته نیز نوسازی صورت نگرفته است در حالی که قانون هوای پاک، دولت را موظف به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کرده است. انتظار می رود دولت آینده به موضوع نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اهمیت داده و تأمین قطعات مرغوب و ارزان را در اولویت قرار دهد.

رییس پلیس راهور ناجا در خصوص حمل بار توسط اتوبوسها گفت: طبق پروتکل های بهداشتی اعلام شده اتوبوس‌ها باید از ۶۰ درصد ظرفیت خود استفاده کنند و دولت برای جبران ضرر وارد شده، باید یک کمک هزینه ای را در نظر می گرفت که برخی رانندگان برای جبران هزینه ها سعی نکنند از جابجایی کالا و بار بهره ببرند. در هرصورت پلیس برای اجرای صحیح قانون و جلوگیری از حوادث احتمالی موظف به اعمال قانون برای متخلفین است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مولا۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۷:۳۸

آقا الودگی ناوگان صفر کیلومترش هم با تکنولوژی که ما به کار گرفتیم دست کمی از ناوگان فرسوده نداره.

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۵:۳۹

کجا سالم است لطفا چند تا نام ببرید تا دلمان خوش بشه

سیروس یوسفی۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۴:۰۳

سلام اقتصاد مقاومتی به خدا تولید داخل نداریم وهیچ وقت نخواهیم داشت

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۳:۴۸

البته 95 درصد وسایل نقلیه کلا فرسوده است الی 5% وسایل نقلیه مسئولین و آقا ها و آقا زاده ها !!!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۲۴ ۱۳:۴۷

هر چند 60 درصد ظرفیت اتوبوس هم هیچ تاثیری در کاهش انتقال بیماری ندارد اما کمتر رعایت می شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.