دستبرد به خانه پدر شوهر با همدستی ۲ مرد زن نما
زن جوان برای انتقام از شوهرش با همدستی دو نفر از همکارانش به خانه شوهرش و پدر او دستبرد زد.
به گزارش ایران، خرداد امسال وقوع 2 سرقت از منزل یک پدر و پسر به مأموران کلانتری111 هفت چنار اعلام شد که پس از تحقیقات مقدماتی، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار کارآگاهان پایگاه هشتم قرار گرفت.
سرهنگ کارآگاه «علی عزیزخانی» رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح این خبر گفت: در بررسیهای اولیه مشخص شد، سارقان هر دو خانه مشترک بوده و ردپای دو نفر در این سرقتها بهدست آمد.
سارقان با یک دستگاه خودروی سواری پژو بهمحلهای سرقت مراجعه کرده و در هر 2 سرقت، سرنشین خودرو با استفاده از لباس مبدل زنانه به محل سرقت مراجعه و با سرقت طلاهای موجود در خانه هر 2 متهم از محل گریخته بودند. در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی مشخص شد که پسر خانواده بهتازگی با همسر خود اختلاف شدید پیدا کرده و بهتازگی عروس خانواده خانه مشترک را ترک کرده است.
این مقام انتظامی با بیان اینکه مالک خودرو شناسایی و با هوشمندی کارآگاهان مشخص شد که مالک خودرو، همکار عروس خانواده است، افزود: با هماهنگیهای قضایی عروس خانواده دستگیر شد و بهسرقت از منزل همسر و پدر همسرش با همکاری 2 تن از همکارانش اعتراف کرد.
وی اضافه کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال سرقتی را 10 میلیارد ریال برآورد و با دستگیری سایر متهمان و کشف اموال سرقتی از منزل متهمان، هر 3 متهم روانه دادسرا شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چه خبره هم مالباخته ها رو در دو جا متهم خطاب کردی هم سارقان رو
بعضی زن ها با همکارانشون از شوهراشون راحترن
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.