آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

نگرانی از روزهای پیش‌ رو

هر دو روز بیش از هزار نفر قربانی نبود واکسن و نادیده‌گرفتن شرایط موج پنجم می‌شوند.

نگرانی از روزهای پیش‌ رو

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، از روز پنجشنبه تا روز جمعه رقم جان‌های از دست رفته در طی ۲۴ ساعت به ۵۵۵ نفر رسید. هر دو روز یک بار، آنچنان که اعداد ثبت‌شده اعلام می‌کنند، بیش از هزار نفر از پیکره جمعیت کشور کنده می‌شوند و زیر خاک می‌خوابند. و حالا با تصاویری و گفته‌هایی که می‌رسد، باید نشست و دید که این عددها ظرف دو هفته آینده تبدیل به چه موج بلندی از قربانیان کرونا و بی‌توجهی خواهد شد. در سهمگین‌ترین موج کرونای کشور، تعداد کسانی که هر دو دوز واکسن خود را دریافت کرده‌اند هنوز به ۶ میلیون نفر نرسیده است. حالا باید دید آیا روند ابتلا به کرونا در کشور قرار بر بالارفتن بیش از این هم دارد یا نه.

«درخواست محاکمه قاصرین مبارزه با کرونا» نام کارزاری است که از طریق شهروندان راه‌اندازی شده و تا کنون بیش از ۱۸ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند. خطاب این نامه رییس قوه قضاییه بود. پس از آن معاون وزیر کشور هم در هفته گذشته، نامه‌ای خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس کمیته اطلاع‌رسانی و مدیریت جو روانی ستاد ملی مبارزه با کرونا از او خواست: «لیست مشخصات تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ناقض مصوبات ستاد ملی و قرارگاه عملیاتی در حوزه وظایف و تکالیف آن کمیته، برای برخورد قانونی، به صورت مستند و مستدل، به دادستانی کل کشور ارجاع و مراتب تا حصول نتیجه، مورد پیگیری قرار گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۰۹:۵۱

بابا بی خیال اینقدر این مردم بیچاره را فیلم نکنید بگذارید به درد خودشون بمیرن

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۰۸:۵۲

باید افرادی که تخطی می کنند و مثلا مسافرت رفته اند به عنوان یک نوع تخلف در سوابق آنها ثبت شوند چون بالاخره اونها باعث گردش بیماری و مرگ بیشتر شده اند و همچنین کسانی که مانع خرید واکسن شدند و یا کسانی که به دروغ هر هفته اعلام تولید واکسن می کردند ، باید محاکمه شوند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۰۸:۵۲

اعتلای لیبرالیسم!!!
در قرن 21م، موفق به ایمنی گله ای از طریق انتخاب طبیعی شدند. در حالی است که ملت های دیگر ماه ها پیش واکسیانسیون خود را کامل کردند از جمله ضهیونیست های رو به زوال!؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.