آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
2بازدید
۱۰

توکلی: جریانی سعی دارد همه‌ نیروهای داخل نظام را لکه‌دار کند

توکلی با بیان این‌که به نظر می‌رسد جریانی سعی دارد که همه نیروهای داخل نظام را لکه‌دار کرده و از اعتبار آنها بکاهد، افزود: این شبیه همان اتفاقی است که در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت افتاد و یکی یکی نیروهای وفادار به نهضت را بی‌آبرو کردند و روزی شد که عرصه خالی شده و راه برای کودتاچیان باز شد.

احمد توکلی گفت: به نظر می‌رسد جریانی سعی دارد همه‌ نیروهای داخل نظام را لکه‌دار کرده و از اعتبار آنها بکاهد.

این نماینده اصولگرای تهران به ایسنا گفت: هرکسی که در جمهوری اسلامی مشغول خدمت است ممکن است دیدگاه‌ها، مواضع یا عملکرد قابل انتقادی داشته باشد اعم از آن‌که رییس‌جمهور باشد، رییس مجلس و یا رییس قوه قضاییه و یا ما نمایندگان. نکته مهم آن است که نقد باید منصفانه و واقع‌بینانه صورت گیرد که این موضوع درحال حاضر درمورد آقای لاریجانی به صورت منصفانه و واقع‌بینانه نیست.

توکلی با بیان این‌که به نظر می‌رسد جریانی سعی دارد که همه نیروهای داخل نظام را لکه‌دار کرده و از اعتبار آنها بکاهد، افزود: این شبیه همان اتفاقی است که در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت افتاد و یکی یکی نیروهای وفادار به نهضت را بی‌آبرو کردند و روزی شد که عرصه خالی شده و راه برای کودتاچیان باز شد.

وی با تاکید بر این‌که البته شرایط عینا مثل آن موقع نیست، یادآور شد: این‌طور احساس می‌شود که جریانی تندرو در تلاش برای این کار است. لذا همه باید هوشیار باشیم و همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، حرف بی‌اساس، غیرمستدل و غیرمستند را راجع به مسوولان نپذیریم تا یأس و ناامیدی به خدمتگزاران مردم دست ندهد و کسانی که می‌توانند در شرایط عادی و بحران‌ها درخدمت مردم باشند از حیز انتفاع نیفتند و میدان برای رجاله‌ها باز نشود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

miunell۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۱۲:۳۷

اقای توکلی کمی دیر متوجه شده اند . مثل همیشه خداوند عاقبت ملت ایران را ختم به خیر کند .

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۸:۲۸

اقای وزیر مستعفی کابینه موسوی!شما هم قطعا جزئی از این جریان هستید. خیلی زود دیر می شود. هر جا به نفعتان نبود داد می زنید؟!! ولی وقتی به شما رسید دیگر خیلی دیر است.

ggg۱۳۸۹/۰۴/۱۳ ۰۷:۲۰

جناب آقای توکلی صبح بخیر

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۲۲:۴۴

آقاي توكلي دير از خواب بيدار شديد! همين حرفها را به نحو ديگر آقاي رفسنجاني و بعد خيلي هاي ديگر كه شما به عناوين مختلف مقابلشان ايستاديد پنج سال است ميزنند!

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۲۰:۲۹

نه این که سعی دارد لکه دار کند بلکه لکه دار کرده است. خوب که نگاه کنید کسی از تیر رس این جریان به دور نمانده و هر کس به عنوانی برچسپ خورده آیا آن ها که می بینند نمی بینند؟

ali۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۲۰:۱۰

ۀقای علی لاریجانی و دکتر محسن رضایی از ذخایر با ارزش ایران عزیزمان هستند ولی دفاع آقای احمد توکلی به خاطر رابطه ی پسر خالگی با آقای لاریجانی است و از عمق آگاهی ایشان نیست .

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۲۰:۰۴

این قضیه از زمانی شروع شد که در مورد آیت الله منتظری اتفاق افتاد و همه شما سکوت کردید . دنیا د ار مکافات است

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۸:۰۷

از ماست که بر ماست انروز که سرشار از قدرت همه را ... ولش کن ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه است

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۸:۰۲

خیلی وقت که این کار شروع شده ومابی توجه

ناشناس۱۳۸۹/۰۴/۱۲ ۱۷:۱۶

يكي از جرياناتي كه سعي در لكه دار نمودن نيروهاي انقلابي ايران است؛ سايت الف زير نظر خود آقاي توكلي است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.