آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

پیکر صولت فروتن در زادگاهش به خاک سپرده شد

پیکر صولت فروتن، روزنامه‌نگار و سردبیر پرتال قوه قضاییه که عصر شنبه، ششم شهریور ماه، به علت عارضه قلبی درگذشته بود، با انتقال به خراسان رضوی، امروز سه‌شنبه پس از تشییع توسط خانواده، دوستان و همکارانش در قطعه مفاخر و نام‌آوران زادگاهش قوچان به خاک سپرده شد.

پیکر صولت فروتن در زادگاهش به خاک سپرده شد

به گزارش تابناک، صولت فروتن سردبیر سابق نشریه قوه قضاییه و از روزنامه‌نگاران قدیمی بود. او با روزنامه‌های کیهان و جام جم و آتیه نیز همکاری کرده بود و سردبیر پرتال قوه قضاییه بوده است.

فروتن مرداد ماه امسال و کم‌تر از یک ماه قبل در حساب کاربری‌اش در اینستاگرام برای روز خبرنگار چنین نوشته بود:

به دست‌هایم که نگاه می‌کنم؛ خالی است. و واژه‌ها دیگر در من نفس نمی‌کشند. مدت‌هاست در کار احیای کلمه‌ها و جمله‌ها هستم اما کار سخت است.

مرگ گلوی الفبا را گرفته است و درد، تیتر تکراری تمام گزارش‌های ما است. و روزنامه‌ها زیر شلاق آفتاب، کنار خیابان، شکنجه می‌شوند.

سایه‌های شما دیگر مدت‌هاست نمی‌افتد بر سر تیتر یک هیچ روزنامه‌ای. خبرها رفته‌اند کنار رفقای ناباب. رفته‌اند قاطی انواع سیگارهای پر مشتری، و چیپس، و پفک، و آب آناناس.

مردان روزنامه‌فروش فرتوتند و فقط بوی دود می‌دهند و هر روز بر تعداد خبرنگاران بی‌خبر و روزنامه‌نگاران بی‌روزنامه افزوده می‌شود.

به دست‌هایم که نگاه می‌کنم؛ خالی است. و واژه‌ها دیگر در من نفس نمی‌کشند. و با خود می‌گویم کاش، عشق در کلمه اول، عشق در تیتر یک، هیچگاه رخ نمی‌داد.

اما رخ داده است و من در رخدادها بزرگ شده‌ام. پیر شده‌ام. و مرده‌ام، شاید. و از من، تنها نامی محو و بزک کرده باقی است که تبریک گفتن هم دارد! دیروز در خبرها خواندم: خبرنگارانی از زحمات مسئولی تقدیر کرده‌اند!

مرگ گلوی خبرها را گرفته است و تمام روزنامه‌ها، چاپ شب شده‌اند! مبارک است.

همچنین از مرحوم فروتن مجموعه قطعات ادبی با عنوان «بیست و چهار ساعت شب» به چاپ رسیده و به یادگار مانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.