فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

آتش زیر خاکستر کرونا با ۳۰۰۰ آلودگی روزانه در گیلان

معاون علوم پزشکی گیلان، با اشاره به آغاز شیب نزولی خیز پنجم کرونا در گیلان، یادآور شد: طی شبانه روز گذشته ۱۶۰ بیمار جدید کرونایی را بستری کردیم و در مجموع ۸۰۷ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های گیلان بستری هستند.
کد خبر: ۱۰۷۵۸۷۲
|
۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵ 13 September 2021
|
4397 بازدید
                              آتش زیر خاکستر کرونا با ۳۰۰۰ آلودگی روزانه در گیلان

به گزارش «تابناک» به نقل از دکتر انوش دهنادی مقدم در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی بعد از تزریق واکسن، اظهار کرد: اگرچه واکسیناسیون بعد از تزریق هر دو دوز ایمنی ایجاد می کند، اما این ایمنی صد درصدی نیست.

وی با بیان اینکه با گذشت زمان انواع جهش یافته ویروس نیز وجود دارد، تصریح کرد: واکسیناسیون در برابر جهش های جدید به ما اطمینان کامل نمی دهد و لذا همچنان رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک در مکان های تجمع مهم است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به ابتلای برخی از افراد واکسن زده به انواع جهش یافته ویروس کرونا حتی به صورت شدید، خاطرنشان کرد: برخی از کشورها که کل جمعیت را واکسن زده اند نیز همچنان بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید دارند.

دهنادی مقدم، با بیان اینکه دوز نخست واکسن ایمنی چندانی ایجاد نمی کند، گفت: یک ماه بعد از دوز دوم شاهد ایمنی زایی واکسن هستیم و در برخی از کشورها دوز سوم نیز مطرح شده که بیماران خاص همچون دیابتی ها بعد از شش ماه تا یک سال دوز سوم را تزریق می کنند لذا احتمال تزریق دوز سوم برای بیماران خاص در برنامه وجود دارد.

وی با اشاره به آغاز شیب نزولی خیز پنجم کرونا در گیلان، یادآور شد: طی شبانه روز گذشته ۱۶۰ بیمار جدید کرونایی را بستری کردیم و در مجموع ۸۰۷ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های گیلان بستری هستند که ۱۶۷ نفر بدحالند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

معاون علوم پزشکی گیلان، از ۳۰۰۰ آلودگی جدید روزانه خبر داد و اضافه کرد: این عدد بالا نشان می دهد کرونا مانند آتش زیر خاکستر است و اگر پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنیم، دچار خیز ششم خواهیم شد؛ متاسفانه شاهد افزایش مسافرت ها به گیلان هستیم و لذا تشدید پروتکل های بهداشتی ضرورت دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟