آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۲

سامانه هوشمند جایگزین محدودیت‌های کرونایی می‌شود

عضو کمیته ملی واکسن کرونا گفت: طبق اطلاعات سامانه هوشمند، کسانی که واکسن زده و ناقل کرونا نیستند می توانند کسب و کارشان را از سر بگیرند.

سامانه هوشمند جایگزین محدودیت‌های کرونایی می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مصطفی قانعی در گفتگو با خبر شبکه یک سیما افزود: بر اساس تلاش‌های ۲ ساله شرکت‌های دانش بنیان در حوزه زیرساخت فناوری اطلاعات هوشمند و مدیریت خوب وزارت کشور، سامانه‌ای به طور هوشمند تمامی بانک‌های اطلاعاتی ترددها و ورود و خروج به کشور و تمام سامانه‌های اطلاعاتی متصل به آن قادر است به کسانی که واکسن زده و ناقل کرونا نیستند نوید دهد که می‌توانند کسب و کار را باز نمایند.

وی ادامه داد: فعالیت سامانه هوشمند نویدی برای راه اندازی دوباره اقتصاد و مهار کرونا است، برای این اتفاق، تمام نهادهای ذیربط مشارکت خواهند داشت.

قانعی گفت: قرار است به طور آزمایشی طی ۲ هفته آینده در استان قزوین بازگشایی کسب و کارها انجام گیرد چنانچه نتایج موفقیت آمیز بود وارد مرحله کشوری خواهیم شد امیدواریم نتایج این طرح تا ۳ ماه آینده به ستاد ملی کرونا ارائه شود.

وی افزود: از ویژگی‌های این طرح می‌توان به بازگشایی کسب و کارها بر اساس اطلاعات سامانه هوشمند و رونق اقتصاد اشاره کرد.

قانعی تصریح کرد: سامانه قرنطینه هوشمند تمام ترددها، کسب و کار، رفت و آمدهای جاده‌ای و…، را به طور هوشمند رصد می‌کند و این امکان را فراهم می‌سازد تا فردی که واکسن زده و ناقل کرونا نیست بتواند به ادامه کسب و کار بپردازد دیگر نیازی به ثبت نامه در این سامانه نیست و کسی کارتی دریافت نمی‌کند بلکه بر اساس قدرت‌های این سامانه در کشورهای پیشرفته، فقط اطلاعات تردد مبادی میان جاده‌ای هر فرد ردیابی می‌شود و در صورتی که فرد واکسن زده باشد و ناقل نباشد اجازه انجام سفر و تردد را دارا خواهد بود فقط اطلاعات آزمایشگاهی و فردی هر شخص در سامانه ثبت خواهد شد و دوربین‌های کنترل و ردیابی مجوز سامانه‌ای صادر می‌کنند و چنانچه منعی وجود داشته باشد مجوز تردد صادر نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۸ ۱۰:۱۸

تکلیف ۲۰۰ تومن جریمه ساعت ۱۰ چی میشه؟! احتمالا همینطوری ادامش بدیم بد نیست..پول مفت دیگه

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۸ ۰۹:۲۸

ما هم به صورت کاملا هوشمند با شما مقابله خواهیم کرد . بچرخ تا بچرخیم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.