آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ تسخیر لانه جاسوسی
4بازدید
۰

واکسن آنفلوآنزا برای گروه‌های پرخطر تزریق می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: واکسن رایگان آنفلوآنزا از هفته آینده برای کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص و مادران باردار تزریق می‌شود.

واکسن آنفلوآنزا برای گروه‌های پرخطر تزریق می‌شود

به گزارش «تابناک»، مجید شیرانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر برای دیگر افراد واکسن آنفلوآنرا به میزان کافی در داروخانه‌های سطح استان وجود دارد و افرادی که پزشک توصیه کند می‌توانند اقدام به تهیه و تزریق آن کنند.

وی ادامه داد: میزان واکسن رایگان اختصاص یافته به استان متناسب با جمعیت کادر بهداشت و درمان و بیماران خاص و مادران باردار است.

شیرانی تصریح کرد: برای افرادی که از سیستم ایمنی خوبی برخوردارند و بیماری‌هایی نظیر آسم ندارند واکسن آنفلوآنزا توصیه نمی‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری بهترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به ویروس آنفلوآنزا را رعایت اصول بهداشت فردی مانند شست‌وشوی مداوم دست‌ها با صابون و آب گرم و استفاده از تهویه هوا در محیط‌های بسته عنوان کرد.

شیرانی خاطرنشان کرد: واکسن آنفلوآنزای توزیعی در داروخانه‌های استان با قیمت‌های ۲۰۶ هزار تومان و ۲۳۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بنا بر گزارش‌های پزشکی، علائم آنفلوآنزا با سرماخوردگی شباهت‌های زیادی دارد و به طور دقیق نمی‌توان علایم مجزایی برای این بیماری ذکر کرد اما تب، درد عضلانی، اسکلتی، تهوع و استفراغ در بین افراد مشکوک به آنفلوانزا مشاهده می‎شود.

به گفته پزشکان بهترین روش پیشگیری از بروز آنفلوانزا رعایت اصول بهداشت فردی مانند شستن مداوم دست‌ها با صابون و آب گرم و استفاده از تهویه هوا در محیط های بسته، اجتناب از خودتجویزی و استفاده از آنتی بیوتیک و کورتن و تزریق واکسن در زمان مناسب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.