آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4162بازدید
۰

بازگشت آرامش به لردگان پس از درگيري انتخاباتي

ابطال آراي عليپور كه حايز اكثريت آرا شده بود، منجر به ايجاد درگيري‌هاي گسترده در اين شهر شد، به گونه‌اي كه گروهي از معترضان، اقدام به آتش زدن لاستيك و تخريب برخي ادارات و بانك‌ها كردند.

در پي درگيري‌هاي روز گذشته در لردگان، گزارش‌ها از بازگشت آرامش به اين شهر حكايت دارد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، انتخابات در اين شهر هم به دور دوم كشيده شده بود، اما انتشار خبري درباره ابطال آراي عليپور كه حايز اكثريت آرا شده بود، منجر به ايجاد درگيري‌هاي گسترده در اين شهر شد، به گونه‌اي كه گروهي از معترضان، اقدام به آتش زدن لاستيك و تخريب برخي ادارات و بانك‌ها كردند.

برخي گزارش‌ها نيز از كشيده شدن درگيري به شهرهاي «آلوني» و «خانميرزا» حكايت دارد، اما يك منبع آگاه تأكيد كرد: هيچ كس در اين درگيري‌ها كشته نشده است.
شهر لردگان در استان چهارمحال و بختياري، از جمله شهرهايي است كه تركيب جمعيتي عشايري دارد.

چند هفته پيش نيز شايعه ابطال آراي يكي از كانديدها در استان ايلام، منجر به درگيري و كشته شدن چند تن از هموطنانمان در «ايوانغرب» شد.
به گفته برخي مسئولان، فرماندار در اين موضوع مقصر شناخته و بركنار گرديد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.