آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
0بازدید
۴

تکذیب تبرئه قاسم زاده قاضی جنجالی فیلتر تلگرام

رئیس دادگاه کیفری یک استان تهران ضمن تکذیب تبرئه بیژن قاسم زاده گفت: همانطور که قبلا هم اعلام شده دیوان عالی کشور به علت نقص، پرونده را به دادگاه کیفری یک استان تهران اعاده شده داده است. دادگاه نیز جهت رفع نواقص پرونده آن را به دادسرا ارسال کرده است.

تکذیب تبرئه قاسم زاده قاضی جنجالی فیلتر تلگرام

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، قاضی جواهری، رئیس دادگاه کیفری یک استان تهران در پی انتشار اخباری مبنی بر تبرئه شدن بیژن قاسم زاده، یکی از متهمان پرونده اکبر طبری ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد: پرونده پس از نقض به دادگاه کیفری یک استان تهران اعاده شد. شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران هم جهت رفع نواقص مد نظر دیوان عالی کشور پرونده را به دادسرای تهران ارسال کرده‌است.
رئیس دادگاه کیفری یک استان تهران خاطرنشان کرد: دادسرا پس از رفع نواقص مدنظر دیوان عالی کشور در اجرای مفاد مواد ۲۷۴ و ۲۷۵ قانون آیین دادرسی کیفری پرونده را به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال خواهد کرد و حکم جدیدی در این خصوص صادر نشده است.
بنابراین گزارش، ۲۵ آبان ماه ذبیح‌الله خدائیان سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سئوالی در مورد پرونده بیژن قاسم زاده به بیان توضیحاتی پرداخته و گفته بود پرونده در دیوان عالی کشور در رابطه با ارتشا، نقص تحقیقاتی گرفته و رای نقض گردید و به دادگاه صادر کننده حکم عودت داده شد. هم اکنون دادگاه در حال تجمیع تحقیقات و استماع اظهارات شهود و مواجهه حضوری آنهاست.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: قسمت دیگری از حکم صادره، نقض بلا ارجاع شده بود و طبیعتا بعد از تکمیل تحقیقات و صدور حکم اگر چنانچه به پرونده اعتراض یا اعاده دادرسی صورت گیرد، مجدد به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد در غیر این صورت حکم اجرا می‌شود.
گفتنی است، پیش از این، بیژن قاسم زاده سنگرودی به جرم تاثیر دادن نفوذ افراد و همچنین دریافت رشوه به انفصال دائم از خدمات دولتی و ۱۰ سال حبس تعزیری و ضبط مال ناشی از ارتشا و جزای نقدی محکوم شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۰۶ ۲۱:۴۳

همه محکومین که آزادند پس بهتره همه مردم را برای امنیت بیشتر بفرستید زندان

بوئین زهرا۱۴۰۰/۰۹/۰۶ ۲۰:۰۰

اونم دو روز دیگه مثل احمد عراقچی میاد میگه از بالا به من گفته شده بود و من کلی نامه هشدار زده بودم

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۰۶ ۱۹:۴۰

اگه مجرمه چرا حکم فیلتر تلگرامش باطل نمیشه؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۹/۰۶ ۱۷:۳۰

در این کشور تکذیب یعنی تایید شده....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.