واکنش گمرک به خبر برگشت بار ایران از امارات
مدیرکل گمرک شهید باهنر بندرعباس خبر برگشت خوردن محموله ۲۰ تنی کیوی را از کشور امارات تکذیب کرد.

به گزارش تابناک به نقل از صدا و سیما، حسین سعیدی در خصوص واقعیت ماجرای برگشت محموله ۲۰ تنی کیوی گفت: خبر منتشر شده در برخی خبرگزاریها مبنی بر برگشت این محموله کیوی از امارات صحیح نیست و اصلاً این محموله به امارات صادر نشده است.
وی افزود: در روزهای قبل محموله ۲۰ تنی کیوی به گمرک شهید باهنر بندرعباس وارد شد که به علت نداشتن مجوز قرنطینه، گمرک از صادرات آن جلوگیری کرد و محموله را به مبدا بازگشت داد.
عبدالرضا اشرف منصوری، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان هم داشتن مجوز گواهی بهداشت گیاهی را مجوز لازم برای صادرات میوه به خارج عنوان کرد و گفت: در بازدیدی که از این محموله انجام شد به علت مشاهده آفت در محصول، از دادن گواهی بهداشت گیاهی و در نتیجه از صادرات محصول جلوگیری شد.
به گفته وی، این محموله از استانهای شمالی برای صادرات به گمرک شهید باهنر بندرعباس ارسال شده بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدا را شکر که حالا به هر دلیلی که بوده (چون شما حرف راست که به مردم نمیگید) صادر نشده و حداقل بر میگرده که بشه به مصرف مردم درمانده و فقیر و گرفتار شما، دربیاد.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.