ايجاد 50هزار شغل براي معلولان و مددجويان
سرپرست سازمان بهزيستي كشور با اشاره به اينكه توانمندسازي جامعه هدف يكي از برنامههاي اصلي سازمان است، گفت: امسال 50 هزار شغل براي معلولان و مددجويان كه توانايي كار داشته باشند، فراهم ميشود.به گزارش فارس، احمد اسفندياري در حاشيه افتتاح نمايشگاه تخصصي خدمات سازمان بهزيستي در شيرخوارگاه آمنه با بيان اينكه در هفته بهزيستي بيش از 350 پروژه براي معلولان و مددجويان افتتاح ميشود، اظهار داشت: اين پروژهها در زمينههاي مختلف ورزشي ، فرهنگي ، مسكن و مراكز بازپروري است.
وي تصريح كرد: براي احداث اين مراكز بالغ بر يك هزار ميليارد ريال هزينه شده است.
اسفندياري به محورهاي اصلي برنامه سازمان بهزيستي در دولت دهم اشاره كرد و گفت: احداث و واگذاري 200 هزار واحد مسكوني براي معلولان و مددجويان و همچنين اجراي طرحهاي اشتغالزا از برنامههاي مهم سازمان است.
وي با بيان اينكه 148 هزار نفر از معلولان و مددجويان تا به امروز در خصوص مسكن ثبت نام كردند، تصريح كرد: بعد از اتمام ثبت نام كار الويتبندي و امتيازبندي افراد شروع ميشود كه افراد ميتوانند با مراجعه به صفحه شخصي خود از امتياز اولويت خود مطلع شوند.
اسفندياري اظهار اميدواري كرد: تا پايان سال صندوق اشتغال مددجويان جهت خدمت به اين افراد راهاندازي شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.