منتقد کرملین از روسیه فرار کرد

شندرووچ ماه گذشته میلادی از سوی وزارت دادگستری روسیه در فهرست عاملان خارجی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۰۹۸۶۸۵
|
۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۴ 12 January 2022
|
12061 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، طنزپرداز سیاسی و منتقد کرملین گفت که از ترس طرح یک پرونده کیفری به اتهام تهمت و افترا علیه وی و پس از آنکه مقام‌های مسکو او را "عامل بیگانه" اعلام کردند، روسیه را ترک گفته است.

 "ویکتور شندروویچ" ۶۳ ساله، اما نگفت که به کجا رفته و در حال حاضر هم در دسترس نیست. تعدادی از روس‌ها در سال گذشته از این کشور گریختند که شامل حامیان الکسی ناوالنی، منتقد کرملین و چند روزنامه نگار می‌شوند.

کرملین گفته که ناپدید شدن شندروویچ از دست مخالفانش پس از مطرح کردن یکسری اظهارات از سوی وی بوده و همچنین عنوان کرده که خروج وی از روسیه ربطی به "عامل خارجی" نامیدن وی ندارد.

شندرووچ ماه گذشته میلادی از سوی وزارت دادگستری روسیه در فهرست عاملان خارجی قرار گرفت.

این برچسب دارای مفاهیم منفی دوران شوروی است و این برچسب بر روی تمام محتوایی که منتشر شود، قرار می‌گیرد. افراد یا نهاد‌هایی که این برچسب را دارند، همچنین با موانع مالی و بوروکراتیک سخت مواجه هستند.

این منتقد کرملین با اعلام خروجش از کشور گفت که در سال‌های گذشته با تهمت، افترا، حمله به حریم خصوصی‌اش و حتی تهدید به مرگ روبرو بوده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟