آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
5بازدید
۰

محکومیت‌١٠‌نفر‌به‌اعدام‌در‌مصر؛دررابطه‌با‌حملات‌تروریستی

دادگاه مصر ۱۰ نفر را به اتهام آماده سازی یورش‌های تروریستی در برابر نیرو‌های امنیتی به اعدام محکوم کرد.

محکومیت‌١٠‌نفر‌به‌اعدام‌در‌مصر؛دررابطه‌با‌حملات‌تروریستی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اسپوتنیک به نقل از خبرگزاری مصری منا گزارش داد، دادگاه عالی امنیت دولتی مصر ۱۰ متهم به تشکیل گروه‌های مسلح برای حمله به نیرو‌های امنیتی و تخریب زیرساخت‌ها را به اعدام محکوم کرد.

دادگاه عالی امنیت دولتی مصر به ریاست محمد فهمی روز یکشنبه تصمیم گرفت تا پرونده ۱۰ متهم را برای تایید مجازات اعدامشان منتقل کند. آن‌ها متهم به ایجاد گروه‌های مسلح برای حمله به افسران پلیس و همچنین از بین بردن مکان‌های عمومی از جمله خطوط برق و ترانسفورماتور هستند. متهمان درگیر پرونده‌ای هستند که در رسانه‌ها به نام تیپ‌های حلوان شناخته می‌شود.

در ژوئن ۲۰۱۵، هشام برکات دادستان کل پیشین، پرونده متهمان را به دادرسی کیفری منتقل کرد. در مجموع ۱۲۷ نفر در این پرونده نقش داشتند که تعدادی از آن‌ها تحت تعقیب هستند. در جریان تحقیقات دادستانی کل کشور مشخص شد که رهبران سازمان تروریستی "اخوان المسلمین" در حالی که در زندان بودند، طرحی برای سرنگونی دولت کنونی مصر تهیه کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.