فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

فرار ۲ پسر دانش آموز بعد از دریافت کارنامه

کد خبر: ۱۱۰۵۱۸۰
|
۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۱ 18 February 2022
|
7047 بازدید

دو پسر نوجوان بومهنی که پس از دریافت کارنامه تحصیلی خود به طرز مرموزی ناپدید شده بودند با کمک پلیس در تهران پیدا شدند.

به گزارش ایران، سرهنگ بهزاد عبدیان، فرمانده انتظامی شهرستان پردیس در تشریح این ماجرا گفت: دو روز قبل خانواده دو پسر 13 و 14 ساله با مراجعه به کلانتری ۱۲ بومهن مدعی شدند بعد از اینکه فرزندان آنها برای دریافت کارنامه امتحانات به مدرسه مراجعه کرده‌اند دیگر به خانه برنگشته و به طرز مرموزی ناپدید شده‌اند.

پس از این شکایت موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت. با شروع بررسی‌ها مأموران کلانتری با راهنمایی خانواده‌های این دو نوجوان حدود چهار ساعت بعد موفق شدند این دو پسر را در تهران پیدا کرده و با سلامت کامل تحویل خانواده هایشان بدهند.

فرمانده انتظامی پردیس ادامه داد: پس از پیدا شدن دو نوجوان از آنها علت حضور آنها در تهران سؤال شد که اظهار داشتند وقتی کارنامه خود را دریافت کرده‌اند با دیدن نمرات خود و به علت پایین بودن نمرات و ترس از خانواده تصمیم گرفته‌اند به تهران بروند تا بتوانند یکی از بستگان را واسطه قرار دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟