آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

وضعیت‌هسته‌ای اوکراین دستورکار نشست‌شورای‌حکام

اولین نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال ۲۰۲۲ از فردا به مدت ۵ روز در وین آغاز به کار می‌کند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در این نشست ابتدا مدیرکل آژانس به ارائه گزارش جامع خود در را بطه ما همه موضوعات دستورکار خواهد پرداخت و انتظار می‌رود به موضوع ایران در قالب نظارت و راستی آزمایی اجرای برجام در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و نیز وضعیت اجرای موافقتنامه پادمان درجمهوری اسلامی ایران و سفر یک روزه‌اش به ایران و بیانیه مشترک صادر شده نیز بپردازد.

محمدرضا غائبی، سرپرست نمایندگی ایران در وین در رابطه با دستورکار نشست فصلی شورای حکام اظهار کرد: همچنین انتظار می‌رود گروسی فردا مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران را نیز برگزار کند که طی آن به سوالات خبرنگاران از جمله در مورد ایران نیز پاسخ خواهد داد.

وی ادامه داد: از جمله مهمترین موضوعاتی که در این نشست در دستورکار شورای حکام قرار خواهد داشت میتوان به ایمنی هسته‌ای و پرتوی، تقویت فعالیت‌های آژانس در زمینه دانش و تکنولوژی هسته‌ای، راستی‌آزمایی و نظارت در جمهوری اسلامی ایران در پرتو قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد، اجرای پادمان در کره شمالی، سوریه و جمهوری اسلامی ایران، ایمنی، امنیت هسته‌ای و پادمان در اوکراین (که دستورکار جدید است)، انتقال مواد هسته‌ای در قالب AUCUS (انتقال مواد هسته‌ای از آمریکا و انگلیس برای زیردریایی‌های اتمی استرالیا) و «سایر موضوعات» از جمله موضوع خاورمیانه عاری از سلاح هسته‌ای، توانایی هسته‌ای رژیم اسرائیل و اجرای پادمان در خاورمیانه اشاره کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.